Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βράνιες στην Α.Ε.Κ ως το 2019

Ποιοτική ενίσχυση στα μετόπισθεν για το Δικέφαλο.


3 σχόλια:

  1. Θα σας αποδείξω τώρα πως στην ΠΑΕ έχουνε χάσει τα αυγά και τα πασχαλια. Του δίνουν να κρατησει την φανέλα με τπν Νο 4, το οποίο το΄έχουν αποσύρει τιμής ένεκεν στον ΑΕΚΑΡΑ (τελος παντων) Στέλιο Μανωλά για την προσφορά του στην ΑΕΚ.

    Πάμε παρακάτω ΄, όπως είχα πεί παλαιότερα καθρέφτης ειναι γήπεδο.

    Άλλη μια ποιοτική μεταγραφή τύπου Ζοριτς - ΧουανΦραν Ντιας μάλμπασα( πολύ καλυτερος από τους προυγούνεους ,7 μπορούσε 7 εδινε)

    Και τωρα που χάθηκε το πρωτάθλημα ας κανουμε ενισχυσει να φαει ο κοσμος μεταγραφές να μην εχει να λέει. Μιας και έχουμε και μεις αρκετούς οπαδούς δόξα το θεό που τρώνε παπατζηλίκι ( δεν μιλαω για την μετεγραφη Βρανιες).

    Εδω μας εχουνε κανει γιο γιο Κερκυρα Καρδιτσα νιονιος Ατρομητος κτλ και ο κόσμος μας δηλαδη καποιοι ασχολούντε αν θα πρεπει να παιξουμε 3-5-2.4-4-2 η ρόμβο.

    Για να είμαστε και τίμιοι, ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ .Τα υπόλοιπα στο χορταρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω να παίξουμε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο... Πάλι έβαλες στο στόμα σου τον Χουανφράν μου. Δε σέβεσαι ότι είναι μέρες αγάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφει ο άλλος στον Δημάτο που ανεβασε την φανέλλα με 4 ." Επιτελους μεταγραφες κυριε ΑΝτρεα, τα λεγαμε απο το καλοκαίρι"
    Γραφει κι ο άλλος" σημαδιακό το νουμερο 4. Περυσι ποιος το φορούσε?" και απαντα ενας άλλος Ο ΑΡΘο Προπερσι

    Αυτοί είμαστε αυτούς έχουμε και μετα αυτοί πανε γήπεδο και το τραγικότερο,. Φηφίζουν και καθορίζουν τις τυχες μας και των παιδιων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή