Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

8 αγώνες σε 24 ημέρες

Μήνας-φωτιά είναι για τις περισσότερες ομάδες της Super League ο Ιανουάριος. Η απόφαση της 

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ 2016-17

διοργανώτριας αρχής να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες μέσα στις πρώτες 15 ημέρες του 2017, δημιουργεί αγωνιστικό γολγοθά για τους 16 συλλόγους και ειδικά γι΄αυτους που μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα έχουν και κύπελλο και ντέρμπι. Η ΑΕΚ θα παίξει στις 15 Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, ενώ θα αντιμετωπίσει δύο φορές τον Λεβαδειακό για το κύπελλο. Συνολικά θα δώσει 8 αγώνες σε 25 ημέρες, όσους δηλαδή έδωσε τους τελευταίους δύο μήνες! Είναι προφανές ότι οι «κιτρινόμαυροι» του Ζοζέ Μοράις κάθε άλλο παρά συνηθισμένοι είναι σε τόσο υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά τουλάχιστον θα έχουν τη βοήθεια των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων τους. Κι όλα αυτά σ΄έναν παραδοσιακά κρίσιμο μήνα. 

Η ΑΕΚ φεύγει από το ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη μετά από το ματς με τον Παναιτωλικό και επιστρέφει στις 22 Ιανουαρίου για να υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Στο διάστημα των 18 ημερών που μεσολαβούν θα δώσει τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, ωστόσο δεν θα χρειαστεί καν να μπει σε αεροπλάνο. Εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα μεταβεί στο Αγρίνιο, την Τρίπολη και τη Λειβαδιά. Με μεγάλο ταξίδι κλείνει ο μήνας, στις 28 Ιανουαρίου στην Ξάνθη.

Οκτώ ματς χρειάστηκε να δώσει η ΑΕΚ και πέρσι τον Ιανουάριο, σε λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (28 ημέρες) με απολογισμό ισάριθμες νίκες! Το σερί επεκτάθηκε και στις αρχές Φεβρουαρίου με την Ένωση να πετυχαίνει το απόλυτο «9 στα 9» από τις 3/1 έως τις 4/2/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου