Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ο ανύπαρκτος Φάλκερ κι ο χορός τριπόντων...

Την μπασκετική Α.Ε.Κ, την παρακολουθώ από το Καλοκαίρι ακόμα. Από τα φιλικά.

Σήμερα, ήρθε μια πολύ εύκολη ήττα. Αναμενόμενη για μένα. Πάρα πολύ. Τόσο καιρό, η ομάδα παίζει με το δάχτυλο στη σκανδάλη κι εν τέλει με τα νεύρα μας. Παρ' ότι, διαθέτει τον καλύτερο πάγκο από τότε που επέστρεψε την Α1, παρά ταύτα, τόσα ματς χωρίς Βασιλειάδη είναι απελπιστικά πολλά. Και πάντα, θα λείπει τουλάχιστον ακόμη ένας ( μια ο Μαυροειδής, μια ο Ιβάνοβιτς κλπ.)
Υπάρχει όμως ο μονίμως απών: Ο Φάλκερ. Αυτός δε μπορεί να είναι μπασκετμπολίστας. Reggae man μπορεί, dj μπορεί, όχι όμως μπασκετμπολίστας. Ένα (και καλά) 5άρι, άτεχνο, φοβικό, ατσούμπαλο, άστοχο και κοντό για 5άρι. Και κάνει τεράστια εντύπωση η επιμονή / εμμονή των Ζντοβτς - Αγγελόπουλου να τον κρατάνε. Και να χάνονται κρίσιμα ματς.
Αν μετά το σημερινό πατατράκ, ο Φάλκερ δε φύγει, ή ο Μάκης έχει πρόβλημα οικονομικό τούτη την εποχή ή κάτι συμβαίνει στη σχέση του με τον Ζντοβτς. Δεν εξηγείται αγωνιστικά αυτή η επιμονή για έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
Δυστυχώς, όμως συμβαίνει και κάτι ακόμα που με ξενέρωσε τελευταία: Ενώ στην αρχή της σεζόν η ομάδα έπαιζε πολύ καλό passing game μιας κι άλλωστε έχει παίκτες φέτος να το υποστηρίξουν στα τελευταία ματς γυρίσαμε στον περσινό εφιάλτη: Γύρω-γύρω όλοι, έξω από τα 6.75, ποιος θα βάλει πιο πολλά τρίποντα. Και στο τέλος να έχουν εκτελέσει περισσότερα τρίποντα απ' ό,τι δίποντα... Σουρεάλ, αν μη τι άλλο.
Δυστυχώς, ο Αγγελόπουλος ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ το ίδιο του το οικοδόμημα.

2 σχόλια:

  1. Δεν είχα ιδέα οτι είχε αγωνιστικη στο μπάσκετ.
    Ο φαλκερ δεν είναι παίχτης που μπορεί να σταθεί στην ομάδα. Εγω απορώ γιατί Ζντοβτς μας λεει συνέχει οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ.
    Τι κρίμα που δε έχουμε έναν μπασκετικο Δημάτο να τα γραψεις εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης συμπληρώνω οτι είναι σαν σε κλαθε ματς να πάμε να αυτοκτονίσουμε πάιζοντας χωρις κλάσσικό 5αρι. Ο Αγγελόπουλος τι περιμένει να βγεί η ομάδα εκτός στόχων και μετά να πάρει παίχτη..:; Έκτος αν ο Γιουρι του λέει οτι μπορώ και έτσι και οτι δεν χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή