Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Εκπομπή για Α.Ε.Κ με V.I.P

9 σχόλια:

  1. Εγω τρολαρω για να κανω την πλακα μας ,οτι παμε για κυπελο ,ερχονται μεταγραφαρες και μαλιστα στο στιλ μ-ε-τ-α-γ-ρ-α-φ-α-ρ-ε-ς οπως γνωστος σχολιαστης σε αεκτσιδικα σαιτ,λες και δεν ξερω ποσο σφιχτος ειναι ο μελ και ποσο δυσκολο ειναι και να θελει (ΑΝ)κανεις να κανει καλη μεταγραφη τον Γεναρη,απλα γιατι μπροστα μου ειδα το βιντεο με τις δηλωσεις Μελισσανιδη,και καθεστε και συμπεραινεται πραγματα οπως εσεις θελετε να τα φανταζεστε ,και σεις με προσβαλετε λεγοντας να φαω σανο.Πολυ ωραιο.Κι οχι μονο αυτο ,στην ερωτηση στο φευσμπουκ τι θες να πεις ,δεν ηταν αρρωστος ο Αλμειδα ,απαντας λεφ ,ναι εκτος αν του βαλες θερμομετρο.Το παιρνω ως πειραγμα και οχι ως ειρωνια και απαντω ναι τον μετρησα 39 και 3 απαντωντας αστειεομενος και οχι ειρωνικα,και το χρησιμοποιεις αργοτερα στις πινελιες για να πεις οτι οι υποστηρικτες του μελ που μετρανε τον πυρετο για 39 ,3 και λεει κι ο βιπ α μπραβο ναι ,ε ενταξει ειναι καπως.Κυριοι ποτε δεν ειπα οτι ξερω τα παντα ,πως θα μπορουσα αλλωστε,ποτε δεν το παιξα και δεν ειμαι ο μεγαλυτερος αεκτσης,σεβομαι ολες τις αποψεις εστω κι αν διαφωνω ριζικα,αλλα δεν προσβαλω.Εγω νοιωθω οτι προσβληθηκα.Και ειμαι ενας απ αυτους που προσπαθει να στηριξει την προσπαθεια σας γιατι μ αρεσει να μιλαω με συνοπαδους ομοθρησκους .Νοιωθω πλεον οτι το φατε σκατα που ειπε καποτε ο βιπ στο μπλοκ προς τους φιλομελισσανιδικους απ οτι θυμαμαι ,αφορουσε κι εμενα .Ειμαι απ αυτους που κατηγορησα τον μελ για το εμπορικο ,ποδοσφαιρικο-αγωνιστικο ,μεταγραφικο κλπ κομματι.Μονο στο γηπεδικο εχω αρκετα διαφορετικη γνωμη απο σας.Εχω μαλωσει ακομα με τον Δηματο γιατι δεν εχει καν την ομαδα στα ποδοσφαιρακια των tv games ,για την χαζομασκοτ ,που την βαφτησα κι ολας,αλλα εσεις για καποιο θελετε να βαζεται ταμπελες .Μεγεια σας ,εγω δεν σας ακολουθω ουτε θα προσβαλω κανεναν σας.Γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα λυπαμαι.Δεν ειμαι ατομο που ειρωνευομαι με κακο τροπο .Αν θιχτηξες απο τον βιπ θα πρεπει ο ιδιος να πει συγγνωμη.Εγω δεν ειχα τετοιον στοχο κ ξερειςτη γνωμη μου για σενα.Οσο για το μπλογκ το κρατω σε επιπεδο αναρτησεων μονος μου καιρο τωρα με νυχια κ με δοντια .Ουτε το παιζω κατι αν ετσι ισως σου φανηκε. Σε ο τι με αφορα αν κ δεν προκυπτει μειωση σου συγνωμη. Κι αν σε χαλαει το μπλογκ οκ.Τι να πω.παντως κ
    με τον βιπ έχουμε τεραστιες διαφωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτη η συγγνωμη ,δεν ειπαμε οτι θα παλεψουμε κι ολας ,δεν ειπα πουθενα οτι το παιζεις κατι ,για μενα μιλησα ,μπραβο για το μπλοκ και την προσπαθεια σου λοιπον ,αλλωστε την στηριζα εστω λιγο,εγω θεωρω οτι υπαρχει μειωση και πραγματικα δεν θα συμμετεχω αλλο στην παρεα εδω,σκασιλα μου μπορει να πειτε ,οκ δεκτο ,καλες γιορτες και υγεια σε ολους σας ειλικρινα γιατι οπως ειπαμε και ιδιαιτερως υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα στην ζωη.

      Διαγραφή
  3. Στέργιο, δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά. Αν εσύ θεωρείς ότι εγώ σε προσέβαλα με το "ΣΑΝΟ" ξανά άκουσε το σημείο αυτό και θα καταλάβεις. Ακριβώς αυτό. Τρολλαρω όπως είπες. Όταν κάθεσαι και μου αραδιάζεις 1.000.000 δικαιολογίες και επεξηγήσεις για γήπεδο, εκλογές ,ΑΒ , Τιγλη κτλ ε τινα κάνω σε τρολλαρω αλλά δε σε προσβάλω.
    Το φάτε σκατα ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε προσβάλει όταν σε μια συζήτηση που δεν ανάφερα το όνομα σου αλλά μέσα στο σύνολο των υποστηρικτών λες ότι είσαι και συ υπέρ του Μελισσαν1δη. Που ξέρεις μπορεί να είμαι και γω σε αυτό το σύνολο. Ίσως δεν ξέρεις το χιούμορ μου .κάθε άλλο παρά προσβλητικός δεν είμαι.
    Αυτά. Καμιά διάθεση για παρεξήγηση.
    Άλλωστε είχα καιρό να βγω και ειχα ηρεμήσει από τα της ΑΕΚ.
    Υγ. Σοβαρό άνθρωπο βρήκες να μαλώνεις τον Δηματο που κρύβεται από σχολια και απαντά όπου θελει.
    Πάλι δε σε προσβάλω να το ξέρεις

    Καλό βράδυ Στέργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τηλεγραφικα σου λεω. Οτι δεν αφησατε κανενα περιθοριο για διαλογο για το θεμα του Μελισανιδη Εγω ομως επειδη ξερεις την αποψη μου εχω να πω Οτι στον ΠΑΟ εκαναν πισω Βαρδινογιαννηδες και Γιανακοπουλαιοι και αφησανε ξεκρεμαστο τον Αλαφουζο νατραβηξει το κουπι.2 Οταν ο Ουζουνιδης εγραψε στα ψιλα οτι θελει τον Αραβιδη ηταν φυσικο να παρει κοκκινη καρτα 3 Στην Ξανθη μετα απο τεσσερα χρονια καταλαβαν οτι καλα κανανε και δωσανε πιστωση στο Ρουμανο 4 Η Ιταλια με ενα χαμενο πεναλτι εχασαν το παγκοσμιο κυπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σού απαντώ, ένα προς ένα: 1. Τι περιθώριο για διάλογο; Αυτήν την άποψη έχουμε, αυτήν καταθέτουμε. Κι εσείς, οι ακροατές, γράφετε όποια άποψη θέλετε. 2. Αυτή η σκέψη σου για Αραβίδη έξυπνη και πονηρή. όμως είναι διαίσθησή σου κι εκτίμηση. Δεν έχεις αποδείξεις. όπως δεν έχω εγώ για το αν ήταν απύρετος ο Αλμέιδα. 3.Αυτό για τον Λουτσέσκου είναι ξεκούδουνο γιατί στον μΟράις δεν αναφερθήκαμε. Και πάμε στο 4. Κοίτα να δεις: Όταν κι η ΑΕΚ θα έχει φτάσει σ' ένα επίπεδο Α και θα έχει αποκαταστήσει τ' όνομά της και θα έχει πάρει κανα 2 πρωταθλήματα (όχι ...20), τότε ναι, θα έχουμε το περιθώριο να χάνουμε και πέναλτι. Μέχρι τότε όμως, ο Αριστομένης δε φταίει σε τίποτε να πηγαίνει σχολείο και να τον δουλεύουν...

      Διαγραφή
  5. VIP ,ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΜΑΛΙΣΤΑ και αγραμματος λοιπον,ειπα και στο fb ,μπορει να μην ξερω να γραφω.Το φατε σκατα ειναι προσβλητικο σε οποιον ειναι μελισσανιδικος και σας ακολουθει ,εμενα με καταταξατε σημερα εκει,οταν λες ελα να φας σανο θεωρεις οτι ειμαι χαζος και τρωω οτι μου πασαρουν και μιλαω κυριως για τις μεταγραφαρες και παμε για κυπελο ενω ποτε κι ολας δεν το πιστευα.Το οτι εχω δικαιολογιες για το γηπεδο οπως λες δεν με κανει αυτοματως Μελισσανιδικο ,και αραδιαζω απο κατω για να το δικαιολογησω αυτο οτι εχω σουρει και γω οπως και εσεις τα παντα στα υπολοιπα θεματα ,ΜΕΧΡΙ και για το πιο τιποτενιο λεω οτι μαλωσα με τον Δηματο ως παρατηρηση οτι ουτε το πιο απλο δεν μπορειτε να κανεται(και οχι για να πενευτω οτι παλεψα με το θηριο),αυτα δεν με κανουν προφανως Μελισσανιδικο ουτε ομως αντιμελισσανιδικο αλλα ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ βλεπει τα στραβα και τα καλα και τα λεει , αλλα η προσβολη ειναι στο σανο οχι στο μελισσανιδικο ,δεν παει ομως να με θεωρειτε οτι θελετε ,εγω ξερω τί ειμαι.Προφανως δεν συννενοουμαστε γιατι δεν με ξερετε και μενα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα. Κύριε Σκορδάκη. Δυσκολη γλώσσα τα ελληνικά πήγαινε στο σύνολο ( ατάκα δικιά μου που την χρησιμοποιώ καθημερινά ) Ούτε αμόρφωτο σου είπα ούτε αγράμματος όλως ανέφερες εσύ. . Όπως σου έστειλα και στο FB εάν βρεις κάτι σε όσα έχω πει που θα σε αναφέρω ονομαστικα και όχι θεωρίες πες μου. Ίσως δεν θες να καταλάβεις και με θεωρείς ότι σου έχω κάνει επίθεση. Μην ψάχνεις για φαντάσματα. Δεν σε είδα όμως να στέκεσαι με τον ίδιο ζήλο όταν ανέφερα ότι ΣΈΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ και ότι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ καΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ. .;;ΚΑΙ ΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΏΡΕΣ ΧΑΒΑΛΈ.

    Κλείνοντας όσον αφορά το μπλογκ. Το μπλογκ ειναι για όλους και κάθε άλλο δημοκρατικο χωρίς να σβήνονται σχόλια Που σε κάποια άλλα που πιθανόν να έχεις συναντηση .

    Καλή συνέχεια και καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή