Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Β. Σταμάτη: Βασανίζουν τον Άκη

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην κάμερα του “Αποκαλυπτικά” για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως δεν της επιτρέπουν να τον βλέπει
“Τελευταία φορά συναντηθήκαμε στο νοσοκομείο. Τον επισκέφτηκα προχθές”

Τέλος μιλώντας για το ξέσπασμα του Άκη Τσοχατζόπουλου στους φρουρούς του δικαστηρίου πριν λίγες μέρες ανέφερε: “Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ξέσπασε στους φρουρούς γιατί τον βασάνιζαν και δεν με άφηναν να τον πλησιάσω”.

Για τέταρτη φορά σε αίτηση αποφυλακισής του ήταν αρνητική η απάντηση.

Αρνητική στην αίτηση του πρώην υπουργού ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως, η οποία, αν και αποδέχθηκε τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο κ. Τσοχατζόπουλος, έκρινε πως η συνέχιση της κράτησής του δεν θα του προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.

Οι συνήγοροι του κ. Τσοχατζόπουλου είχαν καταθέσει στο δικαστήριο την γνωμάτευση του αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρουσιάζει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, με δυσκολία στη βάδιση και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

Ο καθηγητής αποφαίνεται ότι αν δεν αντιμετωπιστεί με άμεση θεραπεία και εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση το πρόβλημα, η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού θα επιδεινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου