Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ιατρικός σύλλογος Πιερίας - Κοπή πίτας 2017

Την Παρασκευή 3/3/17 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης μας η κοπή 







της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας με την καθιερωμένη απονομή τιμητικών διακρίσεων στους ιατρούς που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Τζαμακλής,Καστόρης και Κουκοδήμος ,εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπιτόπουλος, ,ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης με τον δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Παυλίδη.
Την εκδήλωση και τον Σύλλογό μας τίμησε και ο Διοικητής του Γ.Ν.Κατερίνης κος Ανέστης Μυστρίδης με τη σύζυγό του και αναφέρθηκε στη μακρά σχέση με τους ιδιώτες ιατρούς και εσχάτως με τους ιατρούς του ΕΣΥ.
Τους προσκεκλημένους και τους συναδέλφους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Τσανικίδης Ηρακλής ενώ ειδική αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο Κατερίνης στη συνεργασία που ξεκίνησε με την περυσινή εκδήλωση και τη δωρεά απινιδωτή που δρομολόγησε την στόχευση “ώστε εντός του έτους θα γίνει εγκατάσταση αρκετών απινιδωτών σε κομβικά σημεία της πόλης.
Στη συνέχεια έλαβε χώρα η απονομή αναμνηστικής πλακέτας με αναφορά σε σύντομο βιογραφικό των συναδέλφων που συνταξιοοδοτήθηκαν Ιωσήφ Μπακλέ από τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ταρενίδη Παναγιώτη και του Βασιλείου Τράντζα από τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Κατερίνης και πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Μπερεδήμα Παναγιώτη.
Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Τσανικίδης Ηρακλής έκοψε την καθιερωμένη πίτα ενώ τυχερός της βραδυάς ήταν ο συνάδελφος Τσιρώνης Ιωάννης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι και φέτος μέρος των εσόδων (όπως προαναφέρεται)θα χορηγηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό ενώ η προσέλευση ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών αφού ξεπέρασε τα 100 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου