Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αστυνομικός σκότωσε τον ταξιτζή!

Τα αίτια που οδήγησαν τον 30χρονο ειδικό φρουρό να δολοφονήσει τον 52χρονο οδηγό ταξί
Κοσμά Τζέλιο διερευνούν οι αστυνομικές αρχές που μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα στην Καστοριά.

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια» ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς.

Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από ανάκριση, συνέλαβαν τον 30χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για... τον εντοπισμό του δολοφόνου!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος οδηγός ταξί και πατέρας δυο παιδιών Κοσμάς Τζέλιος, που βρέθηκε νεκρός στις 8.15 το βράδυ της Παρασκευής στην ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης στην Καστοριά, έφερε δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στον δεξί κρόταφο και ένα στην πλάτη.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών Βορείου Ελλάδος και της Ασφάλειας Καστοριάς, ο άτυχος οικογενειάρχης πυροβολήθηκε πρώτα πισώπλατα από τον 30χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος στη συνέχεια του έδωσε την χαριστική βολή πυροβολώντας τον από κοντινή απόσταση στο κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου