Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τεταμένες οι σχέσεις Honda - McLaren ;

H Honda είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία της με την McLaren δεσμευόμενη για το μέλλον, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν στις χειμερινές δοκιμές.Το 2017 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την McLaren-Honda καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις δοκιμές της Βαρκελώνης.

Ο Eric Boullier παραδέχτηκε ότι οι σχέσεις της ομάδας με την Honda είναι τεταμένες, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Woking ήδη ψάχνουν φόρμουλα για να επιστρέψουν στους κινητήρες της Mercedes.

Ωστόσο, ο Yusuke Hasegawa ξεκαθάρισε πως το μέλλον της Honda είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την McLaren.

«Σίγουρα η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε δεν είναι αυτή που ελπίζαμε όταν επιστρέψαμε στην Formula 1, αλλά δεσμευόμαστε 100% με την McLaren για το μέλλον.»

«Πιστεύουμε σε αυτή την συνεργασία, όπως και η McLaren και για να πάμε μπροστά πρέπει να δουλέψουμε μαζί σαν ομάδα και να ξεπεράσουμε μαζί αυτή την κατάσταση. Προτεραιότητά μας είναι να είμαστε ειλικρινής και ανοιχτοί στον διάλογο για να συνεχιστεί η σχέση που έχουμε με την McLaren παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Δεν είναι ένα βραχυπρόθεσμο πρότζεκτ για μας.»

Στην Honda δηλώνουν πως ήδη έχουν επιλυθεί τα προβλήματα αξιοπιστίας και πλέον δουλεύουν πάνω στον τομέα της απόδοσης.

«Σίγουρα τα προβλήματα που είχαμε στην Βαρκελώνη περιόρισαν τον χρόνο μας στην πίστα και αύξησαν παραπάνω την πίεση, ωστόσο, είμαστε ακόμα σε θέση να αξιοποιήσουμε ένα μεγάλο ποσοστό χρήσιμων δεδομένων. Επίσης δεν έχουμε πολλά διαφορετικά προβλήματα, όπως περνάει προς τα έξω.»

«Ήδη στην Βαρκελώνη ήμασταν σε θέση να εισάγουμε κάποια νέα κομμάτια και να δείξουμε την αποτελεσματικότητά τους.»

«Σε επίπεδο απόδοσης, χρειαζόμαστε βελτίωση πριν το GP της Μελβούρνης προκειμένου να έχουμε καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στην μονάδα ισχύος για να βελτιώσουμε την ισχύ της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου