Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Γιατί το χαλάς στο τέλος ρε Χιμένεθ..;

Κοινή διαπίστωση όλων ή απλώς μια πάλι σύμπτωση;;; Γιατί επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση Από το ματς της Λιβαδειάς έως και σήμερα έχει κάνει λάθος κοουτσαρισματα. Το ένα χειρότερο από το άλλο. Σε όλα τα ματς ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Δεν έχει λογική η επιλογή παιχτών σε πρώτο χρόνο και προσπαθεί να το αλλάξει μετά χάνοντας ένα ολόκληρο ημιχρόνιο.

Διαβάζει λάθος τα ματς...; Δεν ξέρω. Πέτυχε αυτό που ήθελε για νέο συμβόλαιο και άραξε..; Δεν ξέρω . Εγώ αυτό που βλέπω αυτό λέω και χτυπάει άσχημα.

Εάν του λένε να μην ενδιαφερθεί για τα playoffs και να κάνει δοκιμές ή rotation τότε το κακό είναι διπλό.

Αυτό με βάζει σε υποψίες για την συνέχεια και για τους παίχτες της επόμενης μεταγραφικής περιόδου

Άλλωστε δεν φημίζεται από την προηγούμενη θητεία του για προσωπικές καλές επιλογές μιας και είχε φέρει πολλάααααααα παλτά. Βέβαια τότε δεν υπήρχε διοίκηση και λεφτά ενώ τώρα υπάρχουν και τα δύο ασχέτως αν θα δώσει η διοικηση. Φέτος από το καλοκαίρι δηλαδή που μας έρχεται θα έχει όλη την προετοιμασία δική του και όλες τις επιλογές δικές του. Οπότε και γι αυτόν θα τελειώσουν τα ψέματα.

Έχει υπόλοιπο τρία ματς playoffs , ας τα πάρει μαζί με τους παίχτες ....

3 σχόλια:

  1. Βλέπω ότι τα έχεις βάλει ολίγον τι με τον Χιμένεθ.όντως, υπάρχει πιθανότητα να του είπαν να μην ενδιαφερθεί για τα πλέι οφ. Κυκλοφορεί αρκετά τουτο το σενάριο. Ότι δεν έχει λογική η επιλογή των αρχικών 11, πράγματι δεν έχει. Ή έτσι φαίνεται. Γιατί είναι απαραίτητο το ροτέισον. Δικαιολογείται κάπως. Πάντως, ο Χιμένεθ θα κριθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΑ του χρόνοτ τέτοια εποχή. όσο για τις επιλογές, οι Ισανοί παίκτες που έφερε, δεδομένων των οικονομικών ήταν αρκετά καλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όντως , ποιον να πρωτοθυμηθώ....Τον Ναμπιλ Μπαχα-τελα..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το ματς της Λιβαδειάς έως και σήμερα...........
    Συμφωνώ απόλυτα με V.I.P. Δεν έχω εξήγηση για το τι συμβαίνει απλά αποτυπώνω την πραγματικότητα. Τραγική κατάσταση, αρρώστια. Ένα club με χίλια προβλήματα ο ΠΑΟ παρουσιάζεται σοβαρό και με αξιοπρέπεια σε αντίθεση με εμάς που είμαστε για κλάματα. Στη διαχείριση της ομάδας ο Ουζουνίδης τα κατάφερε περίφημα ενώ ο Μανόλο......... Προσοχή δεν λέω για προπονητική αλλά για διαχείριση ομάδας.
    Σταματώ εδώ γιατί έχω ακόμα τα νεύρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή