Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ρώσοι τουρίστες έκλεψαν χαρτιά υγείας

Αν και ο τουρισμός στην γειτονική Τουρκία βασίζεται, κατεξοχήν, στους Ρώσους τουρίστες, το ζευγάρι από την ρωσική πόλη Σουργκούτ, που κατέκλεψε το ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε κατά την παραμονή του στην Αττάλεια, δεν είναι ακριβώς το είδος των τουριστών που επιθυμεί να προσελκύσει ο κάθε τόπος.Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, το ζευγάρι από την Ρωσία, του οποίου έγιναν γνωστά μόνο τα μικρά ονόματα, ο Ρουστάμ και η Μαρίγια, φεύγοντας στις 29 Ιουνίου από το ξενοδοχείο των διακοπών τους στην παραλιακή πόλη Αττάλεια, γέμισαν τις αποσκευές τους με αντικείμενα του καταλύματος.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου είχε υποψιαστεί τους δύο Ρώσους τουρίστες και τους ζήτησε να ανοίξουν τις βαλίτσες τους κατά την αναχώρηση. Τα κλοπιμαία ήταν: 14 ρολά χαρτί τουαλέτας, εφτά κιλά πορτοκάλια, φυτά από τον κήπο του ξενοδοχείου, πέντε λίτρα λικέρ και δύο μπουρνούζια!

Η διεύθυνση του καταλύματος ζήτησε το ποσόν των 231 ευρώ από το ζευγάρι και μετά την πληρωμή του επέτρεψε να αναχωρήσει. Το συμβάν έλαβε έκταση και στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κατέκριναν την συμπεριφορά του ξενοδοχείου και την χαρακτήρισαν «μειωτική» για τους δύο Ρώσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου