Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Πότε θα χωρίσουν Mc Laren - Honda;

H McLaren παραπαίει σε κάθε grand prix. Όλοι το βλέπουν, όλοι το αναγνωρίζουν. Οι επιδόσεις είναι όχι μόνο απογοητευτικές, αλλά τραγικές και λύσεις εφικτές δεν φαίνεται να υπάρχουν στον ορίζοντα. Εκτός κι αν... Εκτός κι αν η βρετανική ομάδα αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία της με τη Honda και ν' απευθυνθεί σε άλλον προμηθευτή κινητήρων.

Οι... μηδέν βαθμοί σε επτά αγώνες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, αφού η McLaren είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει βαθμολογηθεί από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά και ο Ζακ Μπράουν, ο επικεφαλής αγωνιστικού σχεδιασμού, άρχισε να ξεστομίζει αλήθειες!

Τα 130.000 εκατομμύρια με τα οποία η Honda στηρίζει ετησίως τη McLaren δεν αποτελούν πλέον δέλεαρ, αφού βελτίωση δεν υπάρχει και οι ζημίες είναι περισσότερες. Διότι η αγωνιστική εικόνα έχει αντίκτυπο στους χορηγούς.

"Θα πρέπει η επιχείρηση να πάρει μια απόφαση. Όσο καλό κι αν είναι το συμβόλαιο με τη Honda, στο τέλος της ημέρας αρχίζουμε να χάνουμε χρήματα. Χάνουμε σπόνσορες. Κι αν φεύγουν επειδή δεν τους αρέσει το άθλημα, το καταλαβαίνουμε. Όταν όμως πηγαίνουν από τη μία ομάδα στην άλλη, σημαίνει πως δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτήν. Όλα αυτά συνδυαστικά αντισταθμίζουν το θετικό στοιχείο της σύμβασης με τη Honda", δήλωσε ο Μπράουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου