Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΟΚ, δίχως πλέι οφ αλλά κάντε κάτι άλλο...

Αποφάσισαν οι 'φωστήρες': Καθόλου πλέι οφ, από φέτος.
Συμφωνούμε. Δεν είχαν νόημα, ήταν αγγαρεία, δεν παίζονταν σε κανένα προηγμένο Πρωτάθλημα, όπως ξαναγράψαμε.
Αλλά βρείτε κάτι άλλο. Δε μπορεί να τελειώνει το Πρωτάθλημα Απρίλιο μήνα.
Έχουμε καταντήσει το πιο τεμπέλικο ποδόσφαιρο της Ευρώπης.
Οι Άγγλοι φερ' ειπείν, που είναι μάστορες και πρωτοδιδάξαντες, έχουν Πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών (30 εμείς...), Κύπελλο πιο απλωμένο αλλά και Λιγκ καπ (δεν έχουμε εμείς, είχε γίνει μια φορά το 1990, το πήρε η Α.Ε.Κ). Και μιλάμε για Άγγλους που τα μεγάλα κλαμπ παίζουν κι ένα κάρο παιχνίδια στην Ευρώπη.
Από τα προηγμένα, το πιο μικρό έιναι η Μπουντεσλίγκα με 34 ματς.
Κάντε κάτι λοιπόν: Αυξήστε τις ομάδες (δεν το θέλετε, γνωστό...)
Κάντε Λιγκ Καπ ή κάτι τέτοιο, σε επίσημη μορφή, που θα δίνει την ευκαιρία να παίζουν και πιτσιρικάδες ή παίκτες προερχόμενοι από τραυματισμό.
Κάντε περισσότερους γύρους (4) με λιγότερες ομάδες (12).
Πολύ απλά τα πράματα, αλλά θέλει βούληση. Κι οι περισσότεροι θέλουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο με διοργανώσεις μικρές κι εξάμηνες...

1 σχόλιο:

  1. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει το προϊόν να έχει δείξει δείγματα και να είναι ελκυστικό. Για να αυξηθούν οι ομάδες θα πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι κατά τε 3/4 γεμάτο ανεξαρτήτου θέσης της ομάδας. Επίσης για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να υπάρχει αθλητική παιδεία .
    Κάθε πόλη ή νομός να έχει και μια ομάδα και η πόλη μα ζει για την ομάδα κάθε αγωνιστική. Αν δούμε από την πόλη της Κατερίνης που έχει τον Πιερικο ούτε 300 άτομα δεν πηγαινουν στο γήπεδο τώρα. Στις ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικα χώρες που ανέφερες στη Γ εθνική τους έχουν 20000 κόσμο και λίγο λέω. Εδω δεν εχουν τόσο κόσμο ομάδες Α εθνικης . Ας πάρουμε από τους εαυτούς μας. Θα περνάμε το παιδί μας ή θα πηγαίναμε μόνοι μας κάθε φορά που παίζει ο Πιερικός και θα αφήναμε τη ζέστη του σπιτιού μας και τον καναπέ που βλέπουμε από το συνδρομητικό; Το ξέρεις ότι βάσει έρευνας που έχει γίνει ότι παρόλο που έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα με παραγκες και στημενα οι στοιχηματικες εταιρείες έχουν αύξηση κερδών και τζίρου διοτι όλοι ψάχνουν να βρουν το στημένο ματς; Το ξέρεις επίσης ότι τα ματς με μεσαίες ομάδες η μικρές στο τέλος του πρωταθλήματος που είναι ποιος θα πέσει η θα σωθεί και ψάχνουν να βρουν το στημένο ματς έχουν περισσότερο τηλεθέαση από ντερμπι Αγγλίας την ίδια ώρα που παίζει ταυτότητα; Αυτα είναι ερευνες τις Νοβα και του ΟΤΕ. Υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να πηγαίνει ο κόσμος σε κάθε ματς; Είχαμε την ευκαιρία με το ΕURo που πήραμε να κάνουμε κάτι. ...Τώρα ταφοπλακα. Αρκεί η ομάδας μας να παίρνει τον τίτλο. Αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή