Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Τι γίνεται με Αντετοκούνμπο ;



Στις 31 Αυγούστου στο Ελσίνκι η Εθνική ομάδα μπάσκετ μπαίνει στην μάχη του Eurobasket 2017, αλλά δίχως το μεγάλο της αστέρι, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο 23χρονος φόργουαρντ μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook (λίγες ώρες μετά «κατέβασε» την ανάρτηση), γνωστοποίησε το Σάββατο πως δεν θα δώσει το «παρών» με την Εθνική, καθώς εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο.

Ο Αντετοκούνμπο αντιμετώπιζε πρόβλημα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνική ομάδας και γι΄ αυτό και αγωνίστηκε μόλις σε ένα φιλικό στο τουρνουά του Βελιγραδίου. Στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως ένιωθε ενοχλήσεις και εξετάστηκε από τον γιατρό των Μιλγουόκι Μπακς στην Κίνα και δεν πέρασε τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε. Ετσι, περίπου 10 ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ η Εθνική ομάδας έμαθε ότι χάνει τον καλύτερο παίκτη της!

Tι δήλωσε ο Κώστας Μίσσας;

 «Το μόνο που με στεναχωρεί, σε προσωπικό επίπεδο, είναι ότι θα ήθελα να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου το πει. Είχαμε μιλήσει πολύ, είχαμε περάσει μια διαδικασία για την υπόθεση. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο. Είχαμε διαρκή επαφή προηγουμένως, για το πως θα το διαχειριστούμε. Κάποια στιγμή ο GM των Bucks, μου έλεγε να προσέχω γιατί έχουν επενδύσει πολλά λεφτά. Του απάντησα πως κι εμείς έχουμε επενδύσει ως χώρα, και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο, όπως κάνουμε με όλους τους παίκτες. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε».
H aνάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Facebook η οποία μετά κατέβηκε

Πηγή: | iefimerida.gr

3 σχόλια:

  1. Επίσης, το πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο ή το προβλημα είναι ότι όλη η ομάδα στηριζεται στον Αντετοκούνμπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα είναι οτι αν πεις ότι ο Γιάννης προτιμά την ασφάλεια των χρημάτων των Μπακς κι όχι τη γαλανόλευκη είσαι εθνiκιστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή