Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Σημαιοφόροι με κλήρωση, τέλος η βαθμολογίαΤο νέο Π.Δ 79/2017 για την Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων προβλέπει:

Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου καιo άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης. Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο τρόπος επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και των υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, εφόσον στη ΣΤ΄ τάξη λειτουργούν περισσότερατου ενός (1) τμήματα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου.

2 σχόλια:

  1. Ετσι μπράβο, να μην υπάρχουν κίνητρα για τους μαθητές . Όλοι ισοι και όμοιοι. Ρίξτε το στα ζάρια η στο πέτρα χαρτι ψαλίδι. Βάλτε και έναν bookmaκer να βγάζει αποδόσεις. Σε λίγο θα υπάρχει και εκπαιδευτική παράγκα και εγκληματική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με πρόλαβες, καλά που το είδα. Μιλάμε για πλήρη ισοπέδωση.... Αληταράδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή