Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

O Γεωργίου μίλησε για όλους και για όλα

Ο κορυφαίος ατακαδόρος δημοσιογράφος επιστρέφει δυναμικά στη... δράση με μία συνέντευξη στο 


sportdog.gr που θα συζητηθεί! Απίθανα σχόλια για δύο "αιωνίους", ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
Να πουλήσουν ακόμα και με 5 εκατ. ευρώ τον Παναγιώτη Ρέτσο προτρέπει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Γιώργος Γεωργίου, μέσω συνέντευξής του στο sportdog.gr!
Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε από ακτίνες Χ τους 4 μεγάλους τού ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφέρθηκε στον πολύ κακό Φορτούνη, τον "ένα κέντρο μόνος του" Οφόε, τον Άλτμαν που είναι της πλάκας και τον Πρίγιοβτς που δεν του έχει εμπιστοσύνη.

Ακόμα, μίλησε για τον Ουζουνίδη που είναι το όπλο του Παναθηναϊκού, τον Χάσι που δεν είναι απογοητευτικός, ενώ αναφέρθηκε αρνητικά στους Χιμένεθ και Στανόγεβιτς. Τέλος, σχολίασε τη σεζόν που έρχεται, το παρασκήνιο που το χάνει ο Ολυμπιακός μετά από 20 χρόνια, αλλά και τον πόλεμο πυρηνικών όπλων ανάμεσα στους Μελισσανίδη - Σαββίδη, που περιμένει να ξεσπάσει.

"Ο Ολυμπιακός της Τετάρτης δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό της Σερβίας, που τουλάχιστον στο πρώτο 15λεπτο είχε νεύρο, ζωντάνια, έβγαζε αυτοματισμούς και κέρδισε 3-1. Στο Καραϊσκάκη δεν είχε καμία σχέση, ήταν απογοητευτικός. Θα πει κάποιος ότι υπήρχε δικαιολογία από το σκορ τού πρώτου αγώνα και κάπου είχε αράξει. Αλλά αυτή είναι δικαιολογία για τους πολλούς, για εμένα δεν στέκει. Είδα πολλά κενά στην άμυνα", είπε αρχικά στο sportdog.gr ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός αναλυτής Γιώργος Γεωργίου και συμπλήρωσε:

"Ο Κούτρης επιθετικά βγαίνει καλά, έχει ωραία σέντρα, αλλά αμυντικά είναι κίνδυνος - θάνατος. Ο Βούκοβιτς είναι κλασικός στόπερ, ψηλός, αλτικός, αλλά θέλει δίπλα του έναν γρήγορο σέντερ μπακ. Αν θέλει ο Ολυμπιακός ένα δίδυμο όπως εκείνο που είχε με τον Μέλμπεργκ και τον Αβράαμ ή τον Μανωλά και τον Αβραάμ αργότερα, πρέπει να βρει έναν σέντερ μπακ με ταχύτητα. Και το λέω αυτό γιατί και ο Ρέτσος τρώει εύκολα την ντρίπλα, δεν είναι απροσπέλαστος. Ο Φορτούνης ήταν πολύ κακός, ο Οφόε από την άλλη είναι καλός παίκτης. Ο Καρσελά ξέρει το τόπι, αλλά μόνιμα κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Μπεν τρέχει, είναι πολύ αγωνιστικός, με φιλότιμο και με διάθεση, αλλά την Τετάρτη δεν τον βοήθησαν. Ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι, όχι όμως κάτι το σπέσιαλ. Ενώ στο πρώτο παιχνίδι έδειξε βελτίωση, στο Καραϊσκάκη κωλοκάθισε".

Πώς είδες τον Παναθηναϊκό;

"Ο Παναθηναϊκός άσχετα αν βρήκε στον δρόμο του μια πολύ αδύνατη ομάδα, ήταν καλός. Απέναντι σε ομάδα της πλάκας, βέβαια, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει παίξει κι άλλες φορές με αδύναμους και ήταν και ο ίδιος ένα μπουρδέλο. Στο Μπακού έδειξε ομαδικότητα, είχε τρεξίματα, καλή φυσική κατάσταση, έκανε ευκαιρίες και έχασε γκολ. Αλλά του λείπει το εύκολο γκολ του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε σέντερ φορ".

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος;

"Ο ΠΑΟΚ αντίθετα από τον Παναθηναϊκό (-που στηρίχτηκε στην ομαδικότητα), στηρίχτηκε στις ατομικές ενέργειες. Ο Μακ έκανε ωραία ενέργεια, ντρίπλα, ενώ και στο δεύτερο γκολ υπήρξε ωραία ενέργεια του Τσίμιροτ. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε ομαδικότητα. Ο Πανιώνιος δεν είχε καμία σχέση με την περσινή ομάδα, του λείπει απελπιστικά ο Σιώπης. Δεν βγάζει τις φάσεις που έβαγζε πέρσι. Τον Γρηγορίου δεν μπορώ να καταλάβω πώς τον πήρανε... Βέβαια ο Πανιώνιος έπαιζε εναντίον ομάδας που έχει 7 νίκες σε 7 ματς, με 14 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις ένα. Ήταν ανώτερη, περισσότερο έτοιμη και έμπειρη ομάδα, δηλαδή. Η ΑΕΚ αναλογικά με τα ελάχιστα χρήματα που έχει δώσει ο Μελισσανίδης, καλά στέκεται. Κάτι πάει να κάνει, αν και βρήκε την ΤΣΣΚΑ απέναντί της που ήταν ανώτερη ομάδα".

Ποιους παίκτες έχεις ξεχωρίσει, μέχρι στιγμής, στους 4 μεγάλους;

"Τον Μακ τον ξέρουμε, δεν είναι άγνωστος. Είναι χρήσιμος και θα βοηθήσει πολύ. Αυτός που μου κάνει αρνητική εντύπωση στον ΠΑΟΚ είναι ο Πρίγιοβιτς. Ενώ έχει βάλει κάποια ωραία γκολ, είναι βαρύς, δεν συμμετέχει στο παιχνίδι, δεν του έχω εμπιστοσύνη. Στον Παναθηναϊκό ο Άλτμαν είναι παίκτης της πλάκας, για τον γάιδαρο καβάλα. Ποιος διάολος τον έφερε αυτόν; Ο Καμπέσας έδειξε καλά στοιχεία στο γκολ και ο Χατζηγοβάνης ξέρει το τόπι, αλλά είναι άπειρος και θέλει πολλή δουλειά. Πολύ καλός και εγγύση είναι ο Χουλτ, που βγαίνει πολύ ωραία, με μπαλιές που δίνουν έτοιμα γκολ. Από τον Ολυμπιακό μου αρέσει ο Οφόε, που είναι μηχανή, ένα κέντρο μόνος του. Ο Καρσελά είπα και πριν ότι ξέρει μπάλα, αλλά δεν τον βλέπω σοβαρό. Κι έχω πληροφορίες από το Βέλγιο ότι χύνει το γάλα εύκολα με τον χαρακτήρα του. Αν καταφέρει να τον καλουπώσει ο Μαρινάκης, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Ρέτσο και 5 εκατ. ευρώ να σου δώσουν Ολυμπιακέ, διώξτον! Πού θα βρεις ξανά αυτά τα χρήματα; Τέλος, στην ΑΕΚ δεν έχω ξεχωρίσει κανέναν. Άσχημη εντύπωση μου έκανε μόνο ο Τσιγκρίνσκι, ενώ τον θυμάμουν καλό σέντερ μπακ".

Πώς βλέπεις τους προπονητές, ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχεις σχηματίσει;

"Ο Χάσι δεν είναι απογοητευτικός, έχει σοβαρότητα και δείχνει να δουλεύει. Ο Στανόγεβιτςο οποίος δούλευε στην Κίνα, πού βρέθηκε στον ΠΑΟΚ; Καλύτερα να έπαιρναν Κινέζο που δούλευε στη Σερβία, παρά Σέρβο που δούλευε στην Κίνα. Πού τον βρήκαν αυτόν; Ο Χιμένεθ δεν μου αρέσει, από την αρχή διαφωνούσα με τον Μελισσανίδη που τον κράτησε. Δεν είναι προπονητής για να εξελίξει την ΑΕΚ. Θα μου πεις ότι δεν έχει και παίκτες, αλλά και με αυτούς που έχει δεν έχει δείξει κάτι διαφορετικό. Ο Μάνταλος, για παράδειγμα, δεν έχει παρουσιάσει καμία εξέλιξη. Τον βάζει έξω αριστερά, λέει. Και τι πάει να πει ότι τον βάζει έξω αριστερά, δηλαδή; Ο Ουζουνίδης, τέλος, είναι πολύ σοβαρό παιδί και δουλεύει μεθοδικά. Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί σε κάποιον, αυτός είναι ο Ουζουνίδης. Κι αν του πάρουν σέντερ φορ και έναν καλό χαφά, που να έχει πάτημα και στις δύο περιοχές, ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί πολύ γιατί έχει προπονητή μεθοδικό, που δουλεύει οργανωμένα".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τη σεζόν που έρχεται;

"Θα πω δύο λόγια και οι αναγνώστες ας βγάλουν μόνοι τους συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός, όπως είπαμε, έχει τον Ουζουνίδη αλλά δεν έχει λεφτά. Όταν χρωστάς και στον φροντιστή, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει ντεσαβαντάζ: χάνει το παρασκήνιο μετά από 20 χρόνια που είχε συνηθίσει η γριά στα σύκα. Και θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν το αποκλείω, απλώς σημειώνω ότι θα είναι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει τα λεφτά που δεν έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Σαββίδης είναι αυτοκαταστροφικός και δεν έχει κόσμο γύρω του για διοίκηση. Αυτός ο γιος του Γκαγκάτση τι είναι, για παράδειγμα; Στην ΑΕΚ αν ο Μελισσανίδης έβαζε το χέρι στην τσέπη για να πάρει 2 - 3 ποδοσφαιριστές 11αδάτους, θα είχε μεγάλες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι με την τσιγκουνιά του, με ποδοσφαιριστές της πλάκας δηλαδή, βγήκε πρώτος στα πλέι οφ. Αλλά έχει ρίξει το βάρος στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός χάνει το παρασκήνιο, που θα ανήκει στον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη. Κι αυτό θα έχει σαν συνέπεια κάποια στιγμή να ξεσπάσει πόλεμος με πυρηνικά όπλα μεταξύ Μελισσανίδη και Σαββίδη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου