Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Χιμένεθ σοβαρέψου

Τρελός ; Αλαζόνας; Νευρικός; Tι ακριβώς συμβαίνει με τον Χιμένεθ; Σίγουρα όχι άσχετος ποδοσφαιρικά. Τι είδους προπονητής είναι ο Χιμένεθ; O Χιμένεθ είναι ένας προπονητής αλλά όχι καλός προπονητής. Θα μου πείτε τώρα ότι "την ομάδα την έχει πρώτη;" τι σε νοιάζει; 


Πάμε λοιπόν να εξηγήσουμε λίγα πράγματα γιατί μετά το χθεσινό αποτέλεσμα δε χωράει άλλη υπομονή. Αν η διοίκηση μπορούσε να τον αλλάξει χθες πιστεύω θα το έκανε. Απλά συμβιβάζεται και τον περιμένει στη γωνία. Τι εννοώ. Για να πάρεις έναν κανονικό προπονητή άνεργο και καλό στα μέσα της περιόδου θα πρέπει να τον ακριβοπληρώσεις. Θα το έκανε πιστεύω αλλά στάθηκε άτυχη διότι με τους τραυματισμούς Γιοχανσον- Μανταλου θα πρέπει να βάλει βαριά το χέρι στην τσέπη για παίχτες (αν το βάλει και θέλει να βοηθήσει την ομάδα για τον τίτλο) οπότε πάει πίσω η αντικατάσταση του προπονητή. 

Έχουμε καταλάβει όλοι όπως και ο Χιμένεθ ότι το σύστημα 3-5-2 ταιριάζει στην ΑΕΚ και κερδίζει.

Χθες λοιπόν στον πιο σημαντικό αγώνα της ΑΕΚ ευρωπαϊκά με την Ριέκα που έπρεπε να κερδίσω και τελειώνω την πρόκριση και να είμαι ξεκούραστος, ο προπονητής Χιμένεθ επέλεξε να τα κάνει μαντάρα στο στήσιμο της ομάδας για ακόμη μια φορά. Σύστημα 4-4-2 με αποτέλεσμα οι παίχτες που επιλέχθηκαν να  μη μπορούν να ανταποκριθούν. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ το βλέπαμε από την αρχή με την 11αδα. Ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι έπαιξε βασικό που είχε να ακουμπήσει τη μπάλα 4 μήνες. Ο καλύτερος σου παίχτης ο Λιβάγια εκτός 11αδας. Με έναν Μπακασέτα που δεν ήξερε που πήγαινε. Με Γαλανόπουλο καμμένο΄. Είμαστε δηλαδη όλοι περίεργοι και εμπαθείς με τον Χιμένεθ; Eκτέθηκες μόνο σου χθες καραμπινάτα. 0-2 στα 25' πρώτα λεπτά και αποφασίζεις να βάλεις τον Λιβάγια όταν όλο το γήπεδο σε έβριζε και το έβλεπε. Σέ ΕΞΕΘΕΣΕ μανόλο. ΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΘΕΣΕ. 

Σε εξέθεσαν και οι δηλώσεις των παιχτών σου . Βλέπε του Χριστοδουλόπουλου που μόνο δε σε κατονόμασε, βλέπε Αραούχο και ακόμη και του Πατίτο. Μιλήσανε για έλλειψη ψυχραιμίας και για χάσιμο χρόνο ενός ολόκληρου ημιχρόνου που ΠΑΝΤΑ γίνεται αυτό. Εσύ είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος. Ακόμη και η απορία των δημοσιογράφων στης Cosmote tv, του Ηλία Ατματζίδη που λέγανε γιατί δεν επέλεξες να βάλεις τον Λιβαγια από την αρχή και γιατί δεν επιλέγεις να βάλεις τους καλούς σου παίχτες μέσα σε κάθε ματς και να τα καθαρίζεις.

Εσύ λοιπόν αντι να παραδεχθείς το  χθεσινό επαναλαμβανόμενο σου λάθος επέλεξες να ειρωνευτής κάποιους παίχτες στην ερώτηση γιατί τρώμε γκολ από στημένα λέγοντας " πρέπει να τρώνε κακάο και περισσότερο γάλα το πρωί" και ότι " κοιμήθηκαν περισσότερο το βράδυ γιατί μεγάλωσε η νύχτα και άργησαν να ξυπνήσουν και να μπουν στο παιχνίδι" Αν θέλεις να Αλεφαντίζεις μπορείς να το κάνεις εκτός ΑΕΚ .

Δε ξέρω τι θα γίνει μέσα στην Αουστρια, αλλά η αποτυχία και η μη πρόκριση θα είναι όλη δική σου.Όπως επίσης και η απώλεια και των δύο τίτλων.

Ας ελπίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι διακοπές να σε συνετίσουν. Αλλιώς φεύγεις μόνος σου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου