Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Boullier: Λύθηκαν τα προβλήματα αξιοπιστίας

Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren Eric Boullier υποστηρίζει ότι τα προβλήματα αξιοπιστίας που ταλάνισαν την ομάδα στις χειμερινές δοκιμές έχουν λυθεί και ανυπομονεί για την έναρξη της σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για mclaren 2018 f1

Η McLaren φέτος χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της Renault, με τα προβλήματα αξιοπιστίας να μην λείπουν από τις οχτώ μέρες των χειμερινών δοκιμών. Για να τα λύσει, η ομάδα του Woking, δούλεψε σκληρά ώστε να εμφανιστεί έτοιμη στο Grand Prix Αυστραλίας, χωρίς, ωστόσο, να περιμένει θαύματα.

«Δεν είχαμε την αξιοπιστία που ελπίζαμε στις χειμερινές δοκιμές, αλλά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τα δουλέψαμε στο εργοστάσιο,» δήλωσε ο Bouller.

«Γίνεται αρκετή δουλειά την οποία δεν βλέπετε ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα τα έχουμε δοκιμάσει όλα για αν βρούμε και το μέγιστο από την απόδοση του νέου πακέτου για τον πρώτο αγώνα.

«Το μονοθέσιο έδειξε να έχει πολλές δυνατότητες στις χειμερινές δοκιμές και, ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, έχουμε μάθει αρκετά από το νέο πακέτο και πως λειτουργεί το νέο μονοθέσιο.

«Η Αυστραλία θα είναι η πρώτη πραγματική δοκιμή, και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλο το Σαββατοκύριακο ώστε να δουλέψουν όλα τα μέρη μαζί.

«Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πως θα αποδώσουν οι ομάδες στον πρώτο αγώνα της σεζόν και όλα αυτά συμβάλουν στον ενθουσιασμό.

«Η Μελβούρνη είναι μία ωραία πίστα, μετά από έναν μακρύ χειμώνα, ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε.

«Δεν περιμένουμε να γίνουν θαύματα από την μία στιγμή στην άλλη αλλά ξέρουμε ότι θα δώσουμε τα πάντα αυτό το Σαββτοκύριακο.»

Πηγή: Motorsport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου