Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Μπαίνει στα media o Μελισσανίδης;

Σχόλιο Nonos: Την αναγκαιότητα να μπει ο Τίγρης στο χώρο των media την είχα καταγράψει δύο χρόνια πριν... Αν τελικά συμβεί (πράγμα για το οποίο είχαμε μιλήσει...) θα είναι ευπρόσδεκτο.

Η συμφωνία που έρχεται για να ταράξει τα νέρα. Νέα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά αναμένεται να θέσει η ενδεχόμενη συμφωνία Βρυώνη – Μελισσανίδη. Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο μιλούν με σιγουριά για το deal. Άλλωστε, όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα αποτελεί επιθυμία του... Δημήτρη Μελισσανίδη να μπει στα media.

Ο Φίλιππος Βρυώνης έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια μέσα από το «Νέο Κανάλι». Προς το παρών ο σταθμός είναι τοπικής εμβέλειας ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί ακόμη η απόφαση του ΕΣΡ για την Τηλεοπτική Ελληνική που φέρεται να ανήκει στον επιχειρηματία.

Η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινώσει την απόφαση επί της ένστασης της εταιρείας μετά την απόρριψη του φακέλου της για συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις άδειες.

Πηγή: Dailymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου