Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

'Άγριες μέλισσες': Ο Δούκας διώχνει την Πηνελόπη

Οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές με το πέρασμα των επεισοδίων, και τα πράγματα στο Διαφάνι γίνονται όλοι και πιο άγρια. Ο Γραμματικός διεκδικεί την Πηνελόπη από την οικογένειά της, χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Η Πηνελόπη με τη σειρά της αποφασίζει να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή, χωρίς τον Μελέτη και τους γονείς της. Ο Δούκας δείχνει, όμως, τη σκληρή του πλευρά και δεν αποδέχεται αυτή τη σχέση, προκαλώντας μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Η Πηνελόπη συγκρούεται άσχημα με τον πατέρα της, καθώς για πρώτη φορά τολμά να διεκδικήσει τα όσα επιθυμεί και να ορθώσει το ανάστημά της. Ο Δούκας εθελοτυφλεί, πιστεύοντας πως απειλώντας την κόρη του θα την μεταπείσει, εκείνη, όμως, παραμένει ανένδοτη και αποφασισμένη να παντρευτεί τον Αλέξη.
Ο Δούκας, τότε, αποφασίζει να διώξει την Πηνελόπη από το σπίτι, με πρόσχημα πως αν θέλει να παραβαίνει τις εντολές του, να ζήσει μόνη της. Ο Γραμματικός αποδεικνύεται υποστηρικτικός, βοηθώντας της να σταθεί στα πόδια της. Μετακομίζουν μαζί στο νέο σπίτι τους στο Διαφάνι.
Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος προσπαθούν να την βοηθήσουν, παραβλέποντας τις μεταξύ τους διαφορές, ενώ η Μυρσίνη και ο Μελέτης, από την άλλη, προσπαθούν να της υπενθυμίζουν συνεχώς το παρελθόν.
Η Δρόσω, από την πλευρά της, επικοινωνεί με την αδερφή της σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, κατά την οποία οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Η Ελένη προτείνει στη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, ενώ, παράλληλα, ο Τάκης προσπαθεί να την πείσει να φύγουν μακριά. Η Δρόσω αποφασίζει να εγκαταλείψει την Τρούμπα και την παλιά ζωή και να επιστρέψει στο Διαφάνι. Την παραμονή των Χριστουγέννων, θα αντικρύσει τον γιο της μετά από 6 χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου