Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Τι θα δούμε στις 'Άγριες μέλισσες', στην αρχή τού 2021

Οι 'Άγριες Μέλισσες' κάνουν απόψε μια ολιγοήμερη εορταστική διακοπή και επιστρέφουν από τις 4 Ιανουαρίου -μία εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί- με νέα επεισόδια



που θα χαρακτηρίζονται από σκάνδαλα, απαγορευμένους έρωτες και εκδίκηση.
Οι σεναριογράφοι της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, έχουν αποδείξει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με νέα δεδομένα και δοκιμασίες. Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες από τις αρχές του 2021 θα είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ο Βόσκαρης προκαλεί σκάνδαλο, καθώς θα διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της Σοφούλας, η οποία όμως μόλις έχει αρραβωνιαστεί τον Άγγελο. Διαλύει τον αρραβώνα της Σοφούλας με τον Άγγελο και ο Τόλλιας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η υπόληψη της οικογένειας θίγεται και το σκάνδαλο είναι μεγάλο στις Άγριες Μέλισσες.

Την ίδια στιγμή, ο έρωτας του Κωνσταντή για την Δρόσω φουντώνει κι εκείνος γνωρίζει πως αν διαλύσει τον αρραβώνα με την κόρη του Θέμελη, οι συνέπειες θα είναι τραγικές. Τα συναισθήματά του για την Δρόσω, όμως, τα ξεπερνούν όλα, παρότι ο έρωτας αυτός στις Άγριες Μέλισσες είναι απαγορευμένος και από τις δύο οικογένειες.


Ο Τάκης φτάνει στο Διαφάνι και η παρουσία του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Δρόσω, καθώς φοβάται πως ο Τάκης θα αποκαλύψει ότι ο μικρός Σέργιος είναι γιος της.

Παράλληλα, και ο γάμος του Νικηφόρου με την Ασημίνα έχει πάρει τον δρόμο του χωρισμού. Ο Σεβαστός ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Μπάμπη και αντιδρά ακραία. Απειλεί με όπλο τον νεαρό να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του και όλα όσα έχτισαν.

Ο Δούκας για πρώτη φορά νιώθει μόνος, καθώς η Μυρσίνη μετά την αποκάλυψη του θανάσιμου μυστικού για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη είναι εχθρική απέναντί του. Δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τον συγχωρέσει που οδήγησε και τους δύο γιους τους να γίνουν δολοφόνοι.

Στις Άγριες Μέλισσες, όμως, γκρεμίζεται και ο κόσμος του Μελέτη όταν μαθαίνει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Θέλει να μάθει ακριβώς όλη την αλήθεια για το τι συνέβη στο παρελθόν ανάμεσα στον Σωκράτη και την Ανέτ. Ο ήρωας θα έρθει αντιμέτωπος με έντονα συναισθήματα, που πρέπει να ισορροπήσει, αν και όλοι φοβούνται την αντίδρασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου