Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ο Β. Κικίλιας απόψε στον ΑΝΤΕΝΝΑ

Αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ομάδα του «Special Report» παραχώρησε ο υπουργός υγείας. Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία θα προβληθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 23:30. Την ώρα που η μεγάλη επιχείρηση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, και καθώς το απειλητικό «τρίτο κύμα» της πανδημίας, ήδη, σαρώνει τις ΗΠΑ και πολλά ευρωπαϊκά κράτη, ο υπουργός Υγείας δίνει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με την επάρκεια και διανομή των εμβολίων, την ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τα λάθη και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, αλλά και την «καυτή καρέκλα» του υπουργείου του.
Ο Τάσος Τέλλογλου, ο Αντώνης Φουρλής και η Μαρία Σαράφογλου θέτουν, από κοινού, καίρια ερωτήματα στον Βασίλη Κικίλια.
Ο Βασίλης Κικίλιας λύνει τη σιωπή του στο «Special Report»Επίσης, το «Special Report» ερευνά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην αγροτική παραγωγή του πιο αναγνωρίσιμου ίσως ελληνικού διατροφικού προϊόντος: της ελιάς.
Η Φωτεινή Νάσσου ταξιδεύει στην Κρήτη και την Πελοπόννησο και συνομιλεί με παραγωγούς που έχουν δει το άσχημο «πρόσωπο» της αλλαγής του κλίματος να καταστρέφει τη σοδειά τους και τα έσοδά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου