Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Κατέληξε 70χρονος αρνητής του κορονοϊού

«Λέμε να το κάνουμε τώρα το εμβόλιο. Τι να κάνουμε φοβηθήκαμε».Πριν από 8 ημέρες έχασε τον ανεμβολίαστο γαμπρό της από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σήμερα κάνει τον απολογισμό της και εκμυστηρεύεται στο LIVE NEWS πως ίσως το εμβόλιο τον είχε σώσει.«Δεν ξέρω, λέω μήπως την γλίτωνε πιο φτηνά ο άνθρωπος».

Ο 70χρονος, που υπέκυψε στον κορωνοϊό, πτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ήταν αρνητής της πανδημίας. Όλοι στην Κατερίνη γνώριζαν τις απόψεις του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Δεν φοβόταν το εμβόλιο απλώς δεν ήθελε. Κι εγώ δεν έκανα και η γυναίκα του δεν έκανε».
Όπως αποκαλύπτει η πεθερά του στο LIVE NEWS, ποτέ δεν πίστευαν πως ο ιός θα τους χτυπήσει την πόρτα.
«Δεν πιστεύεις ότι θα έρθει σε σένα ποτέ. Και μετά λες εντάξει θα το κάνω, θα το κάνω και μετά περνάει ο καιρός και την πατάς».

Περισσότερο από 1 μήνα πάλεψε στην εντατική του νοσοκομείου στη Λάρισα ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Τους έπιασε αμέσως. Αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο τα παιδιά. Αυτός δεν άντεξε ο καημένος. Δεν άντεξε».

Μετανιωμένες πλέον για τις απόψεις τους, η ίδια και η κόρη της θέλουν πλέον να εμβολιαστούν άμεσα.

«Λέμε να το κάνουμε τώρα το εμβόλιο. Τι να κάνουμε; Φοβηθήκαμε. Να συμβεί τέτοιο πράγμα; Φοβάσαι, μπαίνει ο φόβος μέσα σου».

Ο 70χρονος πτηνοτρόφος φαίνεται πως κόλλησε από μια υπάλληλο στον χώρο εργασίας του, με την ενδοοικογενειακή διασπορά να είναι αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ, οι 9 στους 10 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην εντατική είναι ανεμβολίαστοι με σχεδόν τους μισούς να μην καταφέρνουν να βγουν από εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου