Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

6o SMF Sfendami Mountain Festival.

 
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 6ο SMF ,καθώς μετά τις τελευταίες καιρικές συνθήκες (χιόνι) για 4 εβδομάδες είχε σταματήσει ο καθαρισμός των διαδρομών. Οι εγγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη με μειωμένο το κόστος για το 2012 στα 20 ευρώ. Μέχρι σήμερα 400 αθλητές δήλωσαν συμμετοχή και στα δυο αθλήματα.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και για την έκθεση που θα λειτουργήσει το διήμερο καθώς έως τις 5 Μαρτίου έχουνε δεσμευτεί 21 περίπτερα από εταιρίες και υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερους εκθέτες. Εκτιμάται από την διοργάνωση ότι σύντομα θα γεμίσει ο εκθεσιακός χώρος.

Ο καινούριος εκθεσιακός χώρος που θα λειτουργήσει στον νέο χώρο εκδηλώσεων μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 εκθέτες. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία SHIMANO αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και έλεγχο των ποδηλάτων παρέχοντας σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές τα υψηλότερα στάνταρ και παροχές που θέτει η συγκεκριμένη εταιρία.

Μια επιπλέον παροχή για τους συμμετέχοντες στον αγώνα του mtb από την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΚΟΤΗ : Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στο 6ο SMF μετά τον τερματισμό τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορούν να περιποιηθούν τα ποδήλατα τους με τα προϊόντα καθαρισμού, λίπανσης και προστασίας του ποδηλάτου Muc-Off.

Η εταιρεία Natura Pharm προσφέρει σε όλους τους αγωνιζόμενους αθλητές του 6ο SMF τρεξίματος και ποδηλάτου μια σειρά από προϊόντα της Gehwol. Σε εξέλιξη βρίσκονται ενέργειες για την ναύλωση ειδικού λεωφορείου με δυνατότητα μεταφοράς 40 ποδηλάτων από Αθήνα δίνοντας την δυνατότητα σε αθλητές από νότια Ελλάδα με χαμηλό κόστος να συμμετέχουν στο 6ο SMF. Εντός λίγων ημερών θα ακολουθήσει δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες. Xορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά RUNNER MBIKE, adrenalini tv, ΕΡΤ 3, Σκαϊ 92,6 ,R.S.O και το icycling.gr. Μείνετε συντονισμένοι για όλες της εξελίξεις και τις δράσεις που θα γίνουν στο 6ο SMF sfendami mountain festival στο www.sfendami.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου