Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Έτοιμος ο Φαν Χάαλ για τη ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ !

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει αυτή τη στιγμή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Ρέιμοντ Φερχέιχεν σε ολλανδική εφημερίδα για τον συμπατριώτη του τεχνικό. 

«Ο Φαν Χάαλ είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να αναλάβει μια ομάδα της Premier League», ανέφερε
αρχικά ο Ολλανδός προπονητής και στάθηκε στο γεγονός πως η διοίκηση θα του δώσει τη δυνατότητα να διαθέσει αρκετά χρήματα για να χτίσει από την αρχή τους «κόκκινους διαβόλους»:

«Είναι προπονητής που του αρέσει να χτίζει από την αρχή μια ομάδα. Το γεγονός ότι θα μπορέσει να διαθέσει για μεταγραφές μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ, είναι μεγάλο συν για αυτόν. Αν τα χρήματα αυτά είχαν δαπανηθεί πέρσι, δεν θα έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον να αναλάβει την Γιουνάιτεντ».

Κατά την άποψή του μάλιστα, η επιλογή της Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι, να δώσει την θέση που άδειασε με την αποχώρησή του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον Μόγιες, ήταν λανθασμένη:

Για την παρουσία του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο του βρετανικού συλλόγου, ύστερα από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν οι άνθρωποι της ομάδας είχαν μελετήσει πιο σωστά το θέμα θα είχαν δει πως ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν κάνει για αυτή τη θέση. Όταν κάποιος είναι προπονητής της Μάντσεστερ, χρειάζεται διαφορετικές τακτικές επιλογές από αυτές που θα χρησιμοποιούσε σε μια μικρότερη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου