Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Για το γήπεδο της Α.Ε.Κ

... Να τι γράφει ο Κολοκοτρώνης στο filathlos.gr

Είχα γράψει πριν από δύο μήνες περίπου ότι θα χοντρύνει πολύ το παιχνίδι για το γήπεδο της ΑΕΚ. Και βλέπετε σε ποιο σημείο έφτασαν αυτοί που αντιδρούν.

Μέχρι φειγ- βολάν πέταξαν στους δρόμους της περιοχής για να κάνουν σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με προφανή σκοπό αρχικά να καθυστερήσουν τα έργα και στη συνέχεια αν μπορούν να ματαιώσουν την κατασκευή του γηπέδου.

Μου άρεσε που ο νέος δήμαρχος και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζαν τους τραμπούκους αεκτζήδες για τα γνωστά γεγονότα με τα επεισόδια στη Φιλαδέλφεια.

Και τώρα τουμπεκί για την επιεικώς απαράδεκτη και ταυτόχρονα προκλητική ενέργεια με τα φέιγ βολάν.

Διότι αυτό που έγινε και με τον τρόπο που έγινε είναι πολύ χειρότερο από τον τσαμπουκά που πουλάνε κάποιοι οπαδοί.

Και δείχνουν αυτοί οι ανώνυμοι αντιδραστικοί ότι το πρόβλημα δεν είναι το γήπεδο, αλλά η ΑΕΚ. Αν ήταν το γήπεδο και το άλσος θα είχαν βγει από την πρώτη μέρα δημόσια και χωρίς πολλά πολλά θα είχαν εκφραστεί καθαρά και επίσημα.

Και θα περίμεναν την κατάλληλη ώρα να καταθέσουν την προσφυγή τους χωρίς να την προαναγγέλουν και να κάνουν κάτι σαν επίδειξη δύναμης.

Και, μάλιστα, λίγες ώρες από τότε που η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ είναι νόμος του κράτους. Σκεφτείτε, δηλαδή, να μην ήταν κιόλας.

Για εμένα προσωπικά είναι ανήκουστο κάποιοι να χαλάνε τον κόσμο για την κοπή 52 δέντρων σε ένα άλσος που είναι παρατημένο στο έλεος του Θεού.

Κανονικά θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένοι που δίπλα στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ το άλσος θα έπαιρνε ζωή και θα αποκτούσε πολύ περισσότερα δέντρα.

Δεν ξέρω αν τα μυαλά τους είναι αρρωστημένα όπως είπε ο Μελισσανίδης, όμως σίγουρα αυτά που λένε και κάνουν στερούνται λογικής.

Και ασφαλώς δεν εξαιρώ τον δήμαρχο που η όλη του στάση δείχνει σαν να το έχει πάρει προσωπικά και να είναι στόχος ζωής η μη κατασκευή του γηπέδου.

Ειδικά η τελευταία του ανακοίνωση στάζει από οργή και δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο να τραβήξει το σκοινί στα άκρα. Κρίμα. Το λιγότερο που μπορώ να πω για ένα νέο παιδί που θέλει να υπηρετήσει την τοπική κοινωνία μιας ευαίσθητης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου