Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ποιός δουλεύει ποιόν No 3 για το γήπεδο της ΑΕΚ

Σε λίγες μέρες βγαίνει η χρονιά και το γήπεδο της ΑΕΚ παραμένει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΚΕΤΑ προς το παρόν.

Μμμμμ για να σκεφτώ που είχαμε μείνει την προηγούμενη φορά;;;

A ναι μάλιστα, είχανε βγει από το δημαρχείο και μας λέγανε ότι οι ειδικοί του δήμου ζήτησαν επιπλέον χαρτιά τα οποία τα δικά μας τζιμάνια μπροστά στην κάμερα δήλωσαν ότι θα τους τα πήγαιναν την εβδομάδα που πέρασε. Εγώ τους περίμενα στην γωνία λοιπόν και όχι Μόνο δεν τα έχουν προσκομίσει γιατί αν θα τα πηγαίνανε θα το διατυμπάνιζαν τα παπαγαλάκια και οι εφημερίδες αλλά μας είπαν κιόλας ότι αυτή την εβδομάδα θα είχανε και το τελευταίο προγραμματισμένο ραντεβού.

Τετάρτη σήμερα και όχι μόνο ραντεβού δεν έχει γίνει αλλά βγήκαν και οι επίσημες αρχές του δήμου και δήλωσαν ότι ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία για προγραμματισμένο ραντεβού. Ποιος δουλεύει ποιόν λοιπόν;;;;

Που είναι οι μπουλντόζες οεο;;; Εμείς εδώ θα τα λέμε όλα. Δεν θα χαϊδεύουμε κανενός τα αυτιά

Πόσο πίσω θα πάει το έργο;;; Γιατί δεν λέτε την αλήθεια;;;

Σας είχα πει ότι θα πάμε σε εκλογές και μετά το Γήπεδο να το ξεχάσουμε;;; Εκεί πάει η κατάσταση.Και σαν να μη έφτανε αυτός εμπαιγμός ήρθε σήμερα η είδηση ότι δεν δίνουν τα λεφτά στον Παναθηναϊκό να κάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου.. Έρχεται και η δική μας σειρά.

Μητσάρα έχεις εκτεθεί και με ξένα κόλλυβα δεν κάνεις κηδεία. Βάλε το χέρι την τσέπη . Προς το παρόν τζάμπα την έχεις βγάλει. Εσύ δεν έβαλες μια. Πουθενά και κυριολεκτώ.

Ραντεβού στο ποιος δουλεύει ποιόν Νο4....έχει πολλά επεισόδια ακόμη

9 σχόλια:

  1. ΟΣΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ...ΠΛΑΚΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας έλεγα να το ξεχάσετε το γήπεδο, αλλά δε με πιστεύατε. Δεν πειράζει, ο Μελισσανίδης είναι γάτος και ξέρει να σας διαχειρίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Νικόλαε, ως V.I.P από την πρώτη μερα εως και σημερα ποτε δεν πιστεψα οτι θα το κάνει. Τα ελεγα και τα εγραφα ως ΑΕΚΤΖΗΣ.Εχω καταντησει γραφικός και εμπαθείς πανω σε αυτό το θέμα . Αν το σχόλιο σου παει γενικά σε άλλους ευκολόπιστους καλως, αν όχι θα σε παρακαλούσα να ανατρέξεις στο αρχειο του FfT να με διαβάσεις .

    Πίσω απο τη λέξη "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ , σεποιούς τα έλεγες ?? και ΣΑΣ διαχειρίζεται" καλό θα ηταν να γινόσουν πιο συγκεκριμένος.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε εσένα τα έλεγα και στον φίλο μας τον NONOS (ζήτα του επιβεβαίωση). Μάλιστα έλεγες και ο ίδιος πως αν δεν αρχίσουν οι μπουλντόζες έως το τέλος Σεπτεμβρίου το γήπεδο πρέπει να το ξεγράψετε (άρα δεν διαφωνούμε).Το "σας διαχειρίζεται" κολλάει στο ότι δεν βλέπω ακόμη μαζικές αντιδράσεις από τον κόσμο σας, οπότε όλα καλά για τον Πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το να μας λες ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ εννοεις οτι εμεις πιστεύαμε το αντιθετο. Να μας τα έλεγες νωρίτερα από εμας λίγο χλωμό.

    Αρα κάπου το χάνεις.

    Τεσπα δεν θα τα χαλάσουμε γι αυτό.

    Οσο για το ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ και παλι θα σου θυμησω, ισως να μην ησουν και παρόν οτι είχα πει πως δυστυχώς λόγω τις ελπίδας που έχει δωσει ο Κυρ Δημητρης για γηπεδο ομαδαρα και τιτλους και σεντόνια θα καταντήσουμε να γίνουμε γαύροι . Και εξηγώ ξανα. Ο αυτοσκοπός για εμενα και πολλους αλλους ειναι το ΓΗΠΕΔΟ. Ειχα πει πως θα φερνει κανα παιχτη κραχτη θα παει την ομάδα στο ΤΣΟΥ-ΛΟΥ θα περνει κανα πρωτάθλημα και κύπελλο και όλα μελι γάλα, σταχτη στα μάτια δηλαδή και το γήπεδο δεν θα γίνει. Ο κόσμος δεν θα μιλάει γιατί δεν θα υπάρχει διαδοχή και θα φοβούνται μην πληγώσουν το τιγρη και σηκωθεί και φύγει και έχουμε πάλι σαν τα φετινα και περσινα ξεφτυλίκια.

    Εγω θα προχωρήσω ακόμη ποιο πέρα και το ειχα πει σε ανύποπτο χρόνο πως βλέπω παλι να την κάνει νύχτα με την πρώτη στραβή και να πηδάει το καράβι. Τα μεγάλα τζάκια δεν τον καλοβλέπουν. Ασε που εχει στοχοποιηθεί με ΟΠΑΠ και οτι βοηθάει την κυβέρνηση. Δεν εχει κανενα ΜΜΕ μαζί του.

    Βεβαια μια φαγομάρα θα σας βόλευε γιατί του χρόνου θα ξαναπάιξουμε μαζι .

    Καλή συνέχεια στην κούρσα του τίτλου.

    Αυτα με τα δικά μας.

    Η Απορία μου είναι ρε συ όμως οτι γιατι ασχολείστε και οι λοιποί εκτός ΑΕΚ και διαβάζετε ρεπορταζ ΑΕΚ και τα ξέρετε καλλίτερα κι απο μας κάποιοι.

    Θα σας τα λέμε εμεις το χρόνου από κοντα πρώτα ο θεός με την βοήθεια της παναγίας . Νο αγχος

    Με τα δικά σας όλα καλά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΝΑ ΠΑΟΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΧΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ αΑ.Ε.Κ. δικαιωμα του ειναι. ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΒΙΠ, ΟΤΙ ΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΖΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΖΗ ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ Θ΄ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ... ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ, ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ... Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΛΛΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ... ΚΑΙ ΝΑΙ, ΦΙΛΕ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Πιστεύω πως ο καθένας είναι ελεύθερος να διαβάζει ότι θέλει.
    2.Δεν πιστεύω πως γνωρίζω καλύτερα από έναν αεκτζή τα της αεκ, όπως επίσης δεν πιστεύω ότι ο αεκτζής γνωρίζει καλύτερα από έναν Παοκτζή τα του ΠΑΟΚ.
    3.Με τους Χριστούς και τις Παναγίες ας ασχοληθούν αυτοί που τους επικαλούνται.
    4.Καθόλου μα καθόλου άγχος...........και όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή