Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πού βρίσκονται σήμερα οι παίκτες που υποβίβασαν την Α.Ε.Κ

Γιάννης Αραμπατζής: Ο αρχηγός στο ματς με τον Ατρόμητο, αποχώρησε από την ομάδα και στη συνέχεια

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ logo
διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του από την ΑΕΚ προσφεύγοντας στα δικαστήρια. Ο 30χρονος σήμερα γκολκίπερ συνέχισε την καριέρα του στον Ερμή Αραδίππου έχοντας μια πολύ καλή σεζόν, ωστόσο φέτος βρίσκεται στο ρόστερ της Άστρα Γκιούργκιου, χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ούτε μία εμφάνιση στο πρωτάθλημα.


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Ο έμπειρος γκολκίπερ έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε την υγειά του. Επέστρεψε εκεί που καταξιώθηκε, στην Αγγλία, υπογράφοντας αρχικά συμβόλαιο με την Μίντλεσμπρο. Αρχικά ήταν ο τρίτος στην ιεραρχία, αλλά με την αποχώρηση του Σέι Γκίβεν και τον τραυματισμό του Τζέισον Στιλ, κατάφερε να καθιερωθεί ως πρώτος και μάλιστα ο Αϊτόρ Καράνκα του ανανέωσε και το συμβόλαιο παρά τα 36 του χρόνια. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει με την «Μπόρο» 40 εμφανίσεις και είναι πιθανό του χρόνου να αγωνίζεται στην Premier League.

Γιάννης Κοντοές: Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ είχε αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα είναι στον Ατρόμητο, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Γιάγκο Φερνάντες: Ήταν ένας από τους ξένους που υποτίθεται θα έκανε τη διαφορά, αλλά απείχε πολύ απ' αυτό. Ο Πορτογάλος μετά την ΑΕΚ, βρήκε συμβόλαιο στη Σουηδία και συγκεκριμένα στη Χάκεν. Εκεί δεν έκανε ούτε μία εμφάνιση και αποχώρησε για το... εξωτικό Καζακστάν και τη Σαχτάρ Καραγκαντί. Σήμερα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη φανέλα της Οριεντάλ, αν και τις περισσότερες φορές είναι εκτός αποστολής.

Μιγκέλ Κορδέρο: Συνεχίζει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Νίκος Κατσικοκέρης: Μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της ΑΕΚ εκείνη την περίοδο, αν αναλογιστεί κάνεις μάλιστα, ότι είχαν δοθεί και χρήματα στον Εργοτέλη για την απόκτησή του. Με την «Ένωση» πραγματοποίησε μόλις 7 συμμετοχές, χωρίς να «ματώσει» το δίχτυ. Εν συνεχεία το δρομολόγιό του είχε στάση στον Πανθρακικό, κατόπιν στον Παναιγιάλειο και σήμερα αγωνίζεται στον Παναργειακό.

Γιώργος Κατίδης: Ο παίκτης που με τον πανηγυρισμό του κόντρα στη Βέροια, έβαλε ουσιαστικά «βόμβα» στα αποδυτήρια της ομάδας. Έφυγε φυσιολογικά κακήν-κακώς πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και από τότε προσπαθεί να στεριώσει στον Λεβαδειακό, κάτι που δεν κατάφερε ούτε στη Νοβάρα, ούτε στη Βέροια.

Θωμάς Τσίτας: Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο από τον Ηρακλή, αλλά δεν κατάφερε μέσα σε αυτό το αρρωστημένο περιβάλλον να δείξει κάτι επί της ουσίας. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στη Νίκη Βόλου και μετά στον Πανηλειακό, αλλά έφυγε κι από εκεί λόγω της διάλυσης της ομάδας του Πύργου. Γενικότερα, ο 23χρονος έχει περάσει από την ΑΕΚ που πτώχευσε, τη Νίκη Βόλου που πτώχευσε και τον Πανηλειακό που διαλύθηκε...

Ρότζερ Γκερέιρο: Κι όμως ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι μόλις 32 ετών! Μπορεί στο μυαλό μας να τον έχουν οι περισσότεροι κατιτίς μεγαλύτερο, αλλά είναι σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Βραζιλιάνος που όντως έχασε πάρα πολλά λεφτά από την πτώχευση της ΑΕΚ και που επιπλέον οι λυγμοί του στο ματς με τον Ατρόμητο έκαναν το γύρο του κόσμου, από τότε που έφυγε από την Ελλάδα γύρισε στην πατρίδα του. Γκουαρατινγκουετά και Κομερσιάλ ήταν οι επόμενες ομάδες του, ενώ τώρα είναι σαν λαϊκός ήρωας στη Ρίο Μπράνκο με την οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Παουλίστα.

Μιχάλης Παυλής: Το αγαπημένο παιδί των οπαδών της ΑΕΚ και γενικότερα ένας μαχητής της ζωής. Επέλεξε να σταματήσει την καριέρα του λόγω της ασθένειας που τον δυσκόλευε να συνεχίσει επαγγελματικά το ποδόσφαιρο και πλέον είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα Κ-17 της ομάδας.

Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης: Κακό μονοπάτι επέλεξε και ο Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης. Ανάλογη μοίρα με αυτή της ΑΕΚ βίωσε και με τον Άρη, αλλά και με τη Νίκη Βόλου. Σήμερα αγωνίζεται στην 4η κατηγορία με τη φανέλα της Γκεντ Ζεχάβεν.

Αντώνης Ρίκκα: Ο 29χρονος σήμερα, Αντώνης Ρίκκα, μετά την ΑΕΚ αναζήτησε τη συνέχεια της καριέρας του στην ομάδα Ρεντ Σταρ 93 η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Ωστόσο, το πέρασμά του ήταν βραχύβιο και πλέον αγωνίζεται στη Football League με τη φανέλα του Αιγινιακόύ.

Τζοσέφ Αγκιρίμπα: Ο 26χρονος σήμερα Γάλλος ταξίδεψε μέχρι την Ισπανία μετά την ΑΕΚ για να βρει την επόμενη ομάδα του. Αυτή ήταν η Τόρε Λεβάντε της 4ης κατηγορίας. Δεν αγωνίστηκε καθόλου και μετακόμισε κι αυτός -όπως και ο Ρίκκα- στη Ρεντ Σταρ 93, στην οποία είναι μέχρι σήμερα!

Ανδρέας Σταματής: Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη μετά την ΑΕΚ προσπαθεί να βρει και ο Σταματής, αφού μετά την «Ένωση» συνέχισε στον Πανηλειακό, μετά στον Ηρακλή Ψαχνών ενώ σήμερα είναι στον Πιερικό.

Παναγιώτης Λαγός: Ταλαιπωρημένος τότε από τους πολλούς τραυματισμούς ο Παναγιώτης Λαγός δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που προσδοκούσαν όλοι με βάση το ταλέντο του. Μετά την ΑΕΚ είχε μια περιπέτεια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ουκρανία με τη φανέλα της Βόρσκλα και σήμερα αγωνίζεται στη Football League με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εμίλιο Φουρτάδο: Ο επιθετικός από το Κάπε Βέρντε αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Βλάχου και ακόμα όλοι θυμούνται την... ευστοχία της επιλογής. Ήταν ανάλογη με τη δική του εντός γηπέδου που σε 18 εμφανίσεις είχε 1 γκολ. Προφανώς αποχώρησε για την ΑΕΚ και βρήκε «καταφύγιο» στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Πόλι Τιμισοάρα με την οποία και με αυτή υποβιβάστηκε. Φέτος αποτελεί τον... φόβο των αμυντικών στη Football League με τη φανέλα του Παναιγιάλειου.

Ταξιάρχης Φούντας: Να βάλει την καριέρα του σε σειρά προσπαθεί και νεαρός που είχε απορρίψει την πρόταση της ΑΕΚ να την ακολουθήσει στη Γ' εθνική. Συμφώνησε με τη Σάλτσμπουργκ με την οποία αγωνίστηκε μόνο με τη β' ομάδα και πλέον αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο.

Ξενοφών Φέτσης: Το αγροτικό του στις μικρότερες κατηγορίες κάνει και ο 23χρονος σήμερα, Ξενοφών Φέτσης. Μετά τη διάλυση της ΑΕΚ συμφώνησε με τη Δόξα Βύρωνας, εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιά από τον οποίο και αποχώρησε στη μέση της και πλέον είναι στο ρόστερ της Κηφισιάς.

Δημήτρης Ανάκογλου: Συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ και ως ένας εκ των αρχηγών της.

Δημήτρης Αναστασόπουλος: Ίσως την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία την έχει ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. Ο 25χρονος αφού μεταγράφηκε αρχικά στην ομάδα Γ' κατηγορίας της Γερμανίας με τη φανέλα της Γιαν Ρέγκενσμπουργκ, αποχώρησε και βρήκε για πολύ λίγο στέγη στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Φαίνεται όμως ότι η ξενιτιά του αρέσει, αφού συμφώνησε πρόσφατα να συνεχίσει την καριέρα του στον Καναδά(!) και συγκεκριμένα στη Μοντ Ρουαγιάλ Ουτρεμόντ.

Αντώνης Πετρόπουλος: Δεν δυσκολεύεται να βρει ομάδες ο Αντώνης Πετρόπουλος, καθώς μετά την ΑΕΚ συνέχισε την καριέρα του στον Απόλλωνα, μετά στον ΟΦΗ από τον οποίο αποχώρησε κακήν-κακώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων και σήμερα αγωνίζεται στην Καλλονή.

Τάσος Τσουμάγκας: Ο Τάσος Τσουμάγκας ακολούθησε την ΑΕΚ στη Γ' εθνική, αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού δεν τον βοήθησαν να βρει σταθερή θέση. Ως εκ τούτου πέρυσι αποχώρησε, βρήκε συμβόλαιο στον Πανελευσινιακό, αποχώρησε επίσης και τώρα αγωνίζεται στον Πιερικό.

Γιάννης Καραλής: Για πολύ λίγο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και ο Γιάννης Καραλής. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν συνέχισε στην ομάδα, αντίθετα συμφώνησε με την Καλλιθέα και το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στα Χανιά. Ωστόσο, τον Ιανουάριο αποχώρησε και δεν έχει βρει ομάδα από τότε.

Παύλος Μητρόπουλος: Ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες εκείνης της ΑΕΚ, επέστρεψε στον Παναιτωλικό με τον οποίο είχε συμβόλαιο, αλλά αγωνίζεται στον Πανιώνιο στον οποίο και ανήκει.

Βαλεντίνος Βλάχος: Επεισοδιακή είναι και η καριέρα του Βαλεντίνου Βλάχου μετά την ΑΕΚ αν και φαινόταν ότι ξεχώριζε από εκείνο το σύνολο. Μεταγράφηκε στην Μπριζ με την οποία όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ και έμεινε ελεύθερος, πέρασε ως δανεικός από τον Άρη και πλέον είναι παίκτης του Πανιώνιου.

Σωκράτης Τσουκαλάς: Την ΑΕΚ στη Γ' εθνική ακολούθησε ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος όμως έμεινε ελεύθερος όταν η «Ένωση» ανέβηκε στη Football League. Φέτος, αγωνίζεται με τον Πανσερραϊκό με τον οποίο προσπαθεί να πάρει την άνοδο στη Football League.

Χρήστος Παπαδημητρίου: Από την πώληση του νεαρού στη Λειψία, η ΑΕΚ «καρπώθηκε» ένα σεβαστό ποσό. Όλη αυτή την περίοδο συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία, καθώς αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λίφερινγκ και κατόπιν στην Ίντερ Λειψίας.

Αλέξανδρος Νικολιάς: Ακόμα ένας παίκτης που κάνει καριέρα στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά τη Γλυφάδα, σήμερα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Χρήστος Αρκούδας: Ο νεαρός είχε βρεθεί θετικός σε αναβολική ουσία και άργησε να ξανακουμπήσει μπάλα. Το καλοκαίρι του 2013 τον εμπιστεύτηκε ο Ατρόμητος με τον οποίο όμως δεν έκανε τίποτα σπουδαίο και τώρα πλέον ανήκει στο ρόστερ της Λαμίας.

Δημήτρης Γροντής: Ο 21χρονος είναι ακόμα στο ρόστερ της ομάδας.

Κώστας Τσούπρος: Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έμεινε στην ΑΕΚ της Γ' εθνικής, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για αυτή την απόφαση. Το καλοκαίρι συμφώνησε μόλις για ένα μήνα με την Παναχαϊκή και αποχώρησε, κατόπιν μετακόμισε στον Αστέρα Μαγούλας και πλέο ανήκει στον Ηρακλή Ψαχνών.

Νίκος Κουρέλας: Γύρα επίσης και για αυτόν στις μικρότερες κατηγορίες, αφού σήμερα αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα ενώ είχε περάσει και από τον Έβρο Σουφλίου.

Γιώργος Κουτρουμπής: Έμεινε ελεύθερος και μεταγράφηκε απ' ευθείας στον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: Ένα παιδί με πολύ ταλέντο που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα λόγω του αυτογκόλ κόντρα στον Πανθρακικό. Από τότε προσπαθεί να βρει την πορεία του. Μεταγράφηκε στη β' ομάδα της Γρανάδα, στη συνέχεια δανεικός στον Άρη, μετά στη Λέχια Γκντανσκ και τώρα πάλι στη Γρανάδα. Ίσως ο μικρός βιάστηκε να αποχώρησει από την Ελλάδα.


2 σχόλια:

  1. Ολοι στα χαμενα δειλινα κι ο κουτρουμπησ η τρυπα τησ αμυνασ του βαζελου... ακομα κι αυτο το μετριο ροστερ,αν ηθελε, εμενε στην κατηγορια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειχαμε καταντησει ,Φουντες, Αρκουδες ,Λαγοι και Κουρελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή