Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Στις αποψινές 'ΠΙΝΕΛΙΕΣ', πέφτουν οι μάσκες ...

Αν κι όποιος θέλει, να στείλει μέιλ στο   foodforthoughtkaterini@gmail.com, ως τις 18.30 για το ματς της ΑΕΚ, να τα διαβάσω στην εκπομπή.

3 σχόλια:

  1. Η ομαδα εμφανιστηκε οχι με το καλυτερο προσωπο της ,αλλα παλι προσπαθησε ορθολογικα στην αναπτυξη ,πληρωσε τα πολλα λαθη τηςκαι την ελειψη συγγεντρωσης.Μια νικη την αλλη Δευτερα και ολα θα παρουν τον δρομο τους .Το σημαντικο για μενα σημερα ειναι τα δικαστικα .Ενας ενας κανουν στην παντα τα παιδια ,μακαρι να προχωρησει ως το τελος η καθαρση και βλεπω οτι εχει φτασει οσο μακρια δεν εφτασε ως τωρα.Καλη εντυπωση και καποιες δηλωσεις για το γηπεδο της ΑΕΚ και τα σκουπιδια στο αλσος απο τον ΑΒ.Μηπως ειχαν δικιο οι ανθρωποι του τιγρη που μας καθησυγαζαν; Θα δουμε ,αρχισε να αλλαζει το κλιμα.Και κατι ακομη ,για το καλοκαιρι ......να στε αισιοδιξοι κατι καλο εχει ετοιμαστει ηδη.Ετσι το πεταω απο τωρα ,θα το δουμε πιστευω μαζι αρκετα συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να σχολιάσω ή όχι τα παιχνίδια ποδοσφαίρου και ΜπΆΣΚΕΤ, πραγματικά.

    Μια φράση μόνο: Kάτω από το χαλί της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής ΑΕΚ κρύβοντε τα πραγματικά προβλήματα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    Για τα υπόλοιπα "καλοκαιρινά" και Γηπεδικά, καληνύχτα σας κύριοι.

    Στέργιο οι εποχές ρομαντισμού τελέιωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή