Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόεδρε, δεν το πήρανε το μήνυμα...

"Όσο για τους αντιπάλους μας να μην αγχώνονται , θα τους ειδοποιήσουμε εμείς όταν έρθουμε. Το σύνθημά μας ΕΡXΟΜΑΣΤΕ".

Πρόεδρε δεν το πήρανε το μήνυμα ,πίστεψέ μας. Φτάσαμε 31/08/2015 τελευταία μέρα των μεταγραφών εχθές και αφού σπαταλήσαμε 3 μήνες μεταγραφικού σχεδιασμού και αφού πήραμε παίχτες σε όλες τις θέσεις επιλέξαμε να πάρουμε τον προβληματικό Τζεμπουρ.Του έκατσε και ο τραυματισμός και αντί να πάρουμε επιθετικό μένουμε μόνο με τον Αραβίδη. Μη μου πείτε για Μπρέσεβιτς και Μάκη ? Δεν έγινε  καμία προσπάθεια έστω την ύστατη στιγμή να πάρουμε καθαρό φορ. 
Δηλαδή είμαστε ικανοποιημένοι να βγάλουμε κάνα 2 μηνο ακόμη ΜΟΝΟ με τον Αραβίδη. Και αν του δώσουνε και καμιά κάρτα η τραυματιστεί θα βάλει ο γκολ ο ΑΡΘΟ. Ποιος φταίει γι αυτό? Ο Δέλλας; Βατραχος και Μιλοβάνοβιτς; Τίγλης; Ποίος θα απολογηθεί; Οι στόχοι άρα είναι ξεκάθαροι, 4-5 θέση και ότι βγει. Είπαμε στα εντός γκολ με το ζόρι ΄και στα εκτός βοήθα Παναγιά και ταμπούρι πίσω για ισοπαλία. Τι να το κάνω εγώ την καλή κυκλοφορία μπάλας. Στο πλεκτό να μπαίνει θέλω, να το παστελόνι.

Πάμε παρακάτω . Το αντίπαλο σου δέος και ο ανταγωνιστής σου δεν είναι ο Ολυμπιακός; Αυτόν δεν θέλεις να χτυπήσεις; Mε αυτόν δεν θέλεις να συγκριθείς ή κάνω λάθος; Αυτός γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή πήρε επιθετικούς; Δεν είχε ή δεν του φτάσανε. Μετά μην διαμαρτυρόμαστε. Θα έχει και το σπρώξιμο αλλά ρε μάγκες θα έχει και αυτούς που θα του κάνουν τα γκολ. Εμείς; Τίποτα από τα παραπάνω. Εκτός αν συγκρίνεσαι με όμαδες για τις θέσεις 5 ως 8 .

Από την πρώτη αγωνιστική δεν κερδίζεις το πρωτάθλημα, Ναι συμφωνώ. Αλλά το χάνεις πρόεδρε. Κοιτώ και ξανακοιτώ το κινητό μου αλλά Δυστυχώς μήνυμα ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ή μάλλον ότι ΗΡΘΑΜΕ δεν έχω λάβει για να το καταλάβω.

Για δικαιολογίες δεν θα ψάξω φέτος ουτε θα δώσω πίστωση χρόνου. Εσείς με ωθήσατε σε αυτό το συμπέρασμα όχι μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους ξενερωμένους που περιμέναμε πως και πως Γηπεδο - παιχταράδες Και ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

ΥΓ. Ούτε καν το χατήρι του ΚΟΣΜΟΥ δεν κάνατε έτσι για να Καυ.....σει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου