Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ ΠΑΕ

Γνωρίζουμε καλά ότι με ανακοινώσεις δεν διαλύονται οι εγκληματικές οργανώσεις. Αλλωστε στην ΑΕΚ δεν αρμόζει ο ρόλος της διαμαρτυρίας, αλλά της πρωτοβουλίας. Ραντεβού, λοιπόν, σε δέκα μήνες προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να σταματήσει να αηδιάζει όσους το αγαπούν και συνειδητά απέχουν ολοένα και περισσότερο από ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά και το ποιόν και το ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων, που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές νομίζοντας ότι θα κάνουν εσαεί το δικό τους παιχνίδι. Η ανοχή, όμως, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τα χέρια τους και από τη σπείρα που το διαφεντεύει και θα επιστρέψει στον Ελληνα φίλαθλο.

Συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο της Nova, κ. Αντώνη Καρπετόπουλο, που, όπως και στη Λεωφόρο γνώριζε πριν από τον διαιτητή ότι το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί, έτσι και χθες το βράδυ είχε την πληροφόρηση πριν από τον Πανιώνιο ότι θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία. Το θράσος τους, πλέον, να παρουσιάζουν τα θύματα ως θύτες προσβάλλει τη νοημοσύνη και των δικών τους οπαδών. Τα «έγκυρα» sms της άθλιας προπαγάνδας τους προκαλούν την ίδια σιχαμάρα και αποστροφή όσο και οι εμπνευστές τους. Όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova, που επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση.

Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του…

Διάβασε περισσότερα στο: ΑΕΚ: «Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του» | Superleague & ΑΕΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

3 σχόλια:

 1. Βαρυσήμαντη η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Άντε αναμονή άλλους δέκα μήνες, να δούμε τη δύναμή σου αγαπητέ Μελισσάν. Αν και βλέπω πάλι ήττα - σφαλιάρα απο τον χοντρό.
  Απορώ δεν βαρέθηκε ο Μελισσάν τα λόγια...!!! ο κόσμος τον βαρέθηκε και δεν τον υπολογίζει πλέον. Έργα ρεεεεε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου επίτροπε που ήρθες με τη μεριά των αντιφρονούντων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κατά βάθος ήμουν με τη μεριά των αντιφρονούντων αλλά είχα κι εγώ ο φουκαράς μιαν ελπίδα. Αλλά πουυυυυ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή