Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αρνητικό σερί για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη το απόγευμα δεν μπόρεσε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο με τον κόσμο του να επιστρέφει στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» -έστω και με κλειστό το πέταλο της 13- περιμένοντας μία καλή εμφάνιση σαν κι αυτή την περασμένη Κυριακή στην Λιβαδειά.

Μπορεί η πρόκριση να μην έχει χαθεί, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι θα πρέπει να προβληματιστεί, διότι ο αγώνας με την ομάδα του Περιστερίου ήταν ο τρίτος στη σειρά εντός έδρας όπου το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Το ίδιο συνέβη στις 14 Ιανουαρίου κόντρα στον ΠΑΣ και πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-1 στους «Ζωσιμάδες», όμως στην άδεια Λεωφόρο λίγο έλειψε να έρθει το κάζο... Το γκολ από τους γηπεδούχους δεν ερχόταν, ήρθε όμως ο Φερφελής να κάνει το 0-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ στη τελευταία φάση του αγώνα η κεφαλιά του Σκόνδρα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κοτσόλη. 

Τρεις μέρες αργότερα, μετά την αγχωτική πρόκριση, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τον Πανιώνιο στο τελευταίο εντός έδρας ματς δίχως κόσμο. Η εικόνα τους δεν είχε βέβαια καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, όμως υπήρχε σωρεία χαμένων ευκαιριών με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να μείνουν στο 0-0 και να πετάξουν δύο βαθμούς.

Μάλιστα μετά το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες ο Πράνιτς είχε αναφέρει πως αν στο γήπεδο υπήρχε κόσμος, τότε το γκολ θα έμπαινε. Κόσμος υπήρχε με τον Ατρόμητο, αλλά ο Παναθηναϊκός κόλλησε και πάλι στο μηδέν. Αρνητικό σερί με τρία ματς χωρίς γκολ στη Λεωφόρο, λοιπόν, που χτυπάει το «καμπανάκι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου