Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Αγγελάκας: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά ...

"Ψήφισα, αλλά δεν είχα κάποια ελπίδα. Ήθελα να αλλάξουν οι πρωταγωνιστές του κωμικού δράματος. Είπα "λες;". Τελικά δεν είχε καθόλου πλάκα. Ίδια αδιέξοδα πάλι", λέει ο κορυφαίος ίσως Έλληνας performer.

"Δεν είχαμε ποτέ σοβαρή πολιτική σε αυτή τη χώρα. Είναι αστείο ακόμη και να μιλάμε γι' αυτό. Αλλά και αν εμφανιζόταν ένας σοβαρός πολιτικός για να κάνει κάτι πέρα από αυτόν τον μαφιόζικο κύκλο όπου κινείται αυτή η κοινωνία, δεν θα ζούσε. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι πρώτα στο μυαλό μας", τονίζει μεταξύ άλλων.

"Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι πρώτα στο μυαλό μας", είναι πάντως το μήνυμα του. Κοινώς, η επανάσταση θα ξεκινήσει από την αλλαγή νοοτροπίας.

"Δεν ένιωσα ποτέ βολεμένος. Αλλιώς θα ήμουν ακόμη με τις Τρύπες ή σχήματα που πήγαιναν καλά. Δεν θα τα σταματούσα για να κάνω ένα επόμενο βήμα. Ποιος εξασφαλίζει έναν άνθρωπο ο οποίος πάντα αυτοανατρέπεται; Ποιος λέει ότι κάθε αυτοανατροπή του θα είναι και πετυχημένη; Παίρνω ρίσκο και το παίρνω συνειδητά γιατί δεν παίρνω κανένα ρίσκο καριέρας. Δεν με απασχόλησε ποτέ η καριέρα", αναφέρει σε συνέχεια της συνέντευξης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου