Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Aκόμα να κλείσει το ρόστερ..;

Πιάσαμε 21 Ιουνίου , σε λίγες ημέρες βγαίνει αυτός ο μήνας και η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ξεκινήσει για ακόμη μια φορά χωρίς να κλείσει το ρόστερ.
Ουσιαστικά με δυο μεταγραφές ενός φέρελπις τερματοφύλακα ( Μπάρκας) και ενός αμυντικού του Ιησού Χριστού ( Τσιγκρινσκι) . Στην επίθεση που εκεί είχαμε το σοβαρότερο πρόβλημα δεν κουνιέται φύλλο. Δεν μιλάω για τις άλλες θέσεις γιατί θα χαλαστούμε περισσότερο. Άλλωστε έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες στον υπερπαίχτη Λαϊφη από την Κύπρο.
Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου . Κάθε χρόνο η δεν έχουμε σταθερή διοίκηση και σοβαρή ή τώρα που έχουμε σε αυτό το κομμάτι είμαστε απαράδεκτοι. Πότε να έρθουν οι παίχτες , πότε να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους στην προετοιμασία θα ξεκινήσουν τα προκριματικά στην Ευρώπη και μεις θα ψαχνόμαστε. Ευθύνη ουδείς. Α ξέχασα..., μην γκρινιάζω και στενοχωρήσω τους διοικούντες και τους χάσουμε. Φεεεεετα λοιπόν και έχουμε καιρό μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε όπως μου είπε και ένας γνωστός ΑΕΚΤΖΗΣ , χρειάζεσαι παιχταράδες να κερδίσεις τον πανιώνιο και την Λιβαδειά. Μπεεεεε

Γήπεδο τι φάση ; Ακόμη να βγει αυτή η ριμάδα η άδεια:;; Πάλι εκτός των πλάνων σας και την ημερομηνία είστε; Το πολύ τέλη Ιουνίου θα έχει βγει και ξεκινάνε τα έργα..
Μπεεεεεεε
Αφιερωμένη η παρακάτω φωτογραφία σε ένα φίλο που μου είπε ότι " Ξέρεις πόσα χρόνια έκανε να χτιστεί η Ν. Φιλαδέλφεια"

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 2 ΛΕΞΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΛΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΧΑΣΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΠΑΛΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ, ΠΑΛΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή