28 Ιουνίου 2016

Καροτοκεφτέδες

Υλικά

4 καρότα μέτρια
2 κρεμμύδια μέτρια
3 αυγά
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φρέσκια ντομάτα (ψιλοκομμένη)
δυόσμο
αλάτι, πιπέρι
τυρί τριμμένο
αλεύρι, όσο σηκώσει

Εκτέλεση

Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και τα κρεμμύδια. Τα τοποθετούμε σε λεκάνη προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά και τέλος, το αλεύρι, μέχρι να δημιουργηθεί ένας πηχτός χυλός. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, παίρνοντας μία-μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα.

Πηγή: «Νοστιμιές από την Άνδρο», Αθήνα, «BLUE BOLT ONE» 2003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου