Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

8-8 για νέο Πρόεδρο: Τσάτσοι κι οι 'γριές' ;

Ισόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με την ψηφοφορία για το αν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, ήταν 8-8. Λευκό από πλευράς ΕΠΟ, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός.
Το αίτημα για διεξαγωγή εκλογών για τον νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού, προέρχεται από τις ομάδες της συμμαχίας. Στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ψήφισαν υπέρ της εκλογής προέδρου οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός και Βέροια.

Από την άλλη μεριά, οι ομάδες που ψήφισαν κατά της εκλογής νέου προέδρου, ήταν οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα και Λάρισα. Λευκό ψήφισε η ΕΠΟ.

Βάσει του σχετικού καταστατικού, για να περάσει το εν λόγω αίτημα, χρειάζονταν εννιά ψήφοι. Αν δεν υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη στην όλη υπόθεση, την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. για το θέμα του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Παναθηναϊκός αποχώρησε. Αιτία της συγκεκριμένης κίνησης, είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι των «πρασίνων» δεν αναγνωρίζουν το Δ.Σ. χωρίς να υπάρχει πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου