Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Ανακαίνιση στον παιδικό σταθμό στα Καταφιώτικα

http://olympiobima.gr/anakainizetai-o-paidikos-stathmos-sta-katafygiotika

Παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών είναι σε εξέλιξη στον 1ο Παιδικό Σταθμό του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, στα Καταφυγιώτικα. Ειδικότερα, οι εργασίες επικεντρώνονται στην αλλαγή κουφωμάτων, στην ανακαίνιση των WC, των λουτρών και σε ελαιοχρωματισμούς.
«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στηρίζουμε τους συμπολίτες μας με πράξεις και έργα ουσίας, που κάνουν καλύτερη την ποιότητα ζωής όλων μας, ενώ δίνουμε διέξοδο σε πολλές οικογένειες και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης.

Τις εργασίες επιβλέπει ο υπεύθυνος λειτουργίας των παιδικών σταθμών και μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Αντώνης Παπαγιαννούλης, ο οποίος επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Ο ανακαινισμένος 1ος Παιδικός Σταθμός του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, εξασφαλίζει άριστο περιβάλλον στα παιδιά. Πρόκειται για μια ακόμη μεθοδική και αποτελεσματική παρέμβαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής, που αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών προς όφελος των παιδιών μας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογες εργασίες που καθιστούν σύγχρονες, λειτουργικές και παιδαγωγικά άρτιες τις εγκαταστάσεις, για τη διαπαιδαγώγηση, τη φιλοξενία και το παιχνίδι των παιδιών είναι προγραμματισμένες στο σύνολο των παιδικών σταθμών του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου