29 Αυγούστου 2016

Σούπα ρυζιού

Υλικά:

10 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι
1 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα
3 κρόκοι αυγών
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής 

Βάζετε στην κατσαρόλα το νερό να βράσει
Ρίχνετε το ρύζι
Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά
Βάζετε το γάλα στη φωτιά να κάψει
Χτυπάτε τους κρόκους με το αλατοπίπερο και προσθέτετε το γάλα λίγο λίγο
Ρίχνετε το μίγμα του γάλακτος στη σούπα ανακατεύοντας συνεχώς
Σερβίρεται ζεστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου