Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Επίσημη αναβολή στη Football League

Σημ. Nonou: Πρώτον, Oύτε Football είναι , ούτε League...
Δεύτερον, καταλαβαίνει κανείς, μετά και την 25η αναβολή, για ποιο λόγο δεν ξαναενδιαφέρθηκε ο ΟΤΕ γι' αυτό το τελείως απαξιωμένο προϊόν... Που θ' αρχίσει Νοέμβριο και που ενώ θεωρητικώς θα έχει 18 ομάδες (σημειώνω ότι η Ελευσίνα δεν έχει ακόμη άδεια...), θα τελειώσει με ... 10 ομάδες...

Με μία λιτή ανακοίνωση, η διοίκηση της Football League επιβεβαίωσε σήμερα, Πέμπτη, την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος, που είχε... επισήμως προγραμματισθεί για το προσεχές Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
Στην εν λόγω ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στην ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης, αν και θεωρείται βέβαιο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου.

Κατά πάσα πιθανότητα, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου θα συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο της Football League, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει στο... εσωτερικό της διοργανώτριας αρχής και να ανακοινωθεί πότε επιτέλους θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

«Ανακοινώνεται ότι η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017, που θα διεξαγόταν το Σάββατο 22/10/2016 και την Κυριακή 23/10/2016, αναβάλλεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Football League.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου