Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Σπουδαίο ματς το βράδυ: Αγγλία - Σκωτία

Η Αγγλία είναι αήττητη σε 32 αναμετρήσεις προκριματικών φάσεων (Euro και Μουντιάλ) και σήμερα απέναντι στη Σκωτία, θέλει να διευρύνει το σερί της.

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουνει αγγλια

Info: 24 και 8 ισοπαλίες μετρά η Αγγλία στις 32 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις
σε προκριματικές φάσεις (Euro και Μουντιάλ).

Info: Η Σκωτία έχει κερδίσει μόλις δύο από τα 8 τελευταία παιχνίδια της σε προκριματική φάση (Euro και Μουντιάλ). Αυτές οι επικρατήσεις ήρθαν κόντρα στις αδύναμες Μάλτα και Γιβραλτάρ.

ΑΓΓΛΙΑ: Μπορεί οι εμφανίσεις της να μην έχουν πείσει μέχρι στιγμής, ωστόσο μετρά 7 βαθμούς στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει (2-1-0). Δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ και στον πιο πρόσφατο αγώνα της, πήρε “λευκή” ισοπαλία στη Σλοβενία. Στον πάγκο των “λιονταριών” συνεχίζει να βρίσκεται ο υπηρεσιακός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στον σημερινό αγώνα θα είναι αρχηγός ο Γουέιν Ρούνει, ενώ υπάρχουν σκέψεις έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο ντέρμπι της Αρσεναλ με την Τότεναμ. Μάλιστα, σκόραρε και το γκολ με το οποίο ισοφάρισαν τα “σπιρούνια”. Η Αγγλία είναι αήττητη σε 32 αναμετρήσεις προκριματικών φάσεων (Euro και Μουντιάλ), με απολογισμό 24 και 8 ισοπαλίες και στο Βρετανικό ντέρμπι απέναντι στη Σκωτία, έχεις ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

ΣΚΩΤΙΑ: Μέτρια η πορεία της μέχρι στιγμής. Σε τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει, έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις βαθμούς (1-1-1). Ξεκίνησε με διπλό στη Μάλτα (1-4), γκέλαρε εντός έδρας με τη Λιθουανία (1-1) και έχασε 3-0 στη Σλοβακία. Σημαντικό το σημερινό ντέρμπι για τους Σκωτσέζους, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν πράγματα στους μεγάλους τους αντιπάλους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μέσος της Σέλτικ Μπράουν, πήρε… πίσω την απόφασή του για απόσυρση από την εθνική ομάδα, για να παίξει σε αυτόν τον αγώνα! Ο επιθετικός Στίβεν Φλέτσερ δίνεται ως αμφίβολος λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Γκόρντον Στράχαν δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου