Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Κρουασάν με τονοσαλάτα

Σιγουρέψου ότι έχεις:

Κρουασανάκια με τονοσαλάτα

15-20 κρουασανάκια έτοιμα βουτύρου
1 τόνο σε νερό (500 γρ.) καλά στραγγισμένο


3 κ.σ. χυμό μοσχολέμονου και το ξύσμα του
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μαϊντανό η άνηθο
2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 ψιλοκομένα αγγουράκια τουρσί
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.γ. ζάχαρη
3-4 κουταλιές μαγιονέζα Hellmann's light


Ξεκινάμε!

1 Πάρε ένα μπολ και ανακάτεψε τον τόνο μαζί με το χυμό μοσχολέμονου, τις πιπεριές, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, το τουρσί και το σέλερι. Στη συνέχεια ρίξε το ξύσμα του μοσχολέμονου, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και τη μαγιονέζα


2 Αφού ανακατέψεις καλά το μείγμα, πάρε τα κρουασανάκια, κόψε τα στη μέση και άρχισε να τα γεμίζεις με την τονοσαλάτα. Τόσο απλά!

Καλή όρεξη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου