Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μέχρι και 7 έτη ζωής παραπάνω τρώγοντας ...

Η συμπερίληψη στη διατροφή καθημερινά 7 ειδών διατροφής μπορεί να αυξάνει τη διάρκεια ζωής μας, μέχρι σχεδόν 7 χρόνια.
Αποτέλεσμα εικόνας για ψαρια
Τα είδη αυτά είναι τα αμύγδαλα, το ψάρι, το σκόρδο, η σκούρα σοκολάτα, τα φρούτα, τα λαχανικά και το κρασί. Η συμπερίληψη τους στη διατροφή μας μειώνει κατά 76% τον κίνδυνο για παθήσεις της καρδίας και των αγγείων.

Οι άνδρες που επιλέγουν στο φαγητό τους να συμπεριλαμβάνουν τα είδη αυτά μπορούν να ελπίζουν, ότι θα ζήσουν κατά μέσο όρο 6.6 περισσότερα χρόνια σε σύγκριση με αυτούς, που δεν υιοθετούν αυτή τη διατροφή. Επιπρόσθετα οι άνδρες, που θα έχουν τα 7 αυτά είδη στη διατροφή, θα ζήσουν 9 χρόνια περισσότερα, χωρίς καρδιακή πάθηση.

Οι γυναίκες, που επιλέγουν γεύματα με την ποικιλία των 7 αυτών τροφίμων είναι δυνατόν να ζήσουν σχεδόν 5 χρόνια περισσότερα από τις γυναίκες που δεν τρώνε του ίδιου τύπου γεύματα. Επίσης οι γυναίκες που θα τρώνε τα γεύματα του εν λόγω είδους, θα ζήσουν 8 χρόνια περισσότερα χωρίς να υποστούν καρδιακό πρόβλημα.

Τα εντυπωσιακά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από ανακάλυψη Βρετανών γιατρών οι οποίοι ανάλυσαν τα δεδομένα της ιατρικής βιβλιογραφίας που έχουν σχέση με τις προστατευτικές ιδιότητες διαφόρων τροφίμων. Συγκεκριμένα οι ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία, που τους επέτρεψαν να υπολογίσουν πόσο μειώνουν διάφορα είδη τροφίμων, τον κίνδυνο για καρδιακή πάθηση, ψηλή πίεση και ψηλή χοληστερόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου