Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Άσε μας ρε Άγγελε


Σχόλιο VIP : Στα δύσκολα και μαύρα χρόνια της ΑΕΚ τότε έπρεπε να ρωτήσεις τον ....ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ σου. Σου είχε πεί ΟΧΙ . Πόσο γελοίος και κλόουν γίνεται ο άνθρωπος τελικά....

 Δείτε τι είπε για την ΑΕΚ



Την επιθυμία του να δουλέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ, αν και δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε δημόσια ο Αγγελος Αναστασιάδης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε για πολλά θέματα και μεταξύ αυτών ρωτήθηκε και για την Ένωση, λέγοντας για:

-την πορεία της ΑΕΚ: «Οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή μόνο κακό κάνουν, εκτός κι αν δεν τον θέλουν οι παίκτες. Τότε πρέπει ο προπονητής να έχει την ντομπροσύνη να φεύγει μόνος του. Βλέπω με τον Χιμένεθ μια ΑΕΚ πιο μαζεμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τώρα τη δουλειά του Χιμένεθ».

-το αν συζήτησε με την ΑΕΚ: «Θα ήθελα να πάω στην ΑΕΚ, γιατί είναι μια ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, γιατί από μικρό παιδί κάνω πρωταθλητισμό. Και στη Λάρισα γι’ αυτό πήγα. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που έχει κόσμο, ιστορία και τον πρωταθλητισμό στο αίμα της. Δεν είχα καμία επίσημη πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου