Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Μπλιάτκας, Τεράστιος, Πέκχαρτ κι άλλες ... ιστορίες

Μαζεμένα ωραία πραματάκια σήμερα, εν μέσω ολικού παγετού.
Πριν λίγες μέρες, κάθισα να δω στην web tv, την εκπομπή 'Εκ του πλησίον' με τον Κ. Μπλιάτκα. Ο Μπλιάτκας, με καταγωγή απ' τη Νάουσα,
διετέλεσε και Διευθυντής της ΕΡΤ 3 κάποτε, εξαργυρώνοντας το ότι επί χρόνια ανήκε στο 'βαθύ' ΠΑΣΟΚ. Οπαδικά, ανήκει στον Ηρακλή. Σού λέω αναγνώστη μου ότι πριν λίγο καιρό, αγόρασα και βιβλίο του, ποδοσφαιρικού περιεχομένου, παρότι γνώριζα εκ των προτέρων ότι στην ΑΕΚ ελάχιστα θ' αναφέρεται.
Βλέπω λοιπόν μ' ενδιαφέρον, την εκπομπή του με προσκεκλημένο τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Ενώ λοιπόν η εκπομπή έχει μεγάλη άνεση χρόνου, ενώ ο Μπλιάτκας τον ρώτησε με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα ( μόνο που δεν τον ρώτησε ποιος ήταν ο πρώτος του παιδικός έρωτας στο Βελιγράδι...), ενώ τον ρωτά τα πάντα για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, δεν του θέτει ούτε μία (1 !!!) ερώτηση για τη χρονιά του στην ΑΕΚ. Πράγμα που θα ήταν ό,τι φυσιολογικότερο αφού η ΑΕΚ ήταν ο μοναδικός εκτός ΠΑΟΚ εν Ελλάδι προορισμός του και επίσης με την ΑΕΚ έπαιξε σε τελικό Ευρωλίγκα, κάτι που δεν κατάφερε στον ΠΑΟΚ επί τόσα χρόνια. Τουμπεκί για την ΑΕΚ. Ούτε μια κουβέντα, πώς πήγε, πώς του έγινε η πρόταση κλπ.
Τόόόόόόόσο κόμπλεξ με την Α.Ε.Κ, κύριε ΜΠΛΙΑΤΚΑ ;

Το μπλογκ θα μπορούσε κάλλιστα λόγω τεχνογνωσίας και εμπειρίας να είναι καθαρά επαγγελματικό. Δεν το θέλουμε τόσα χρόνια... Κατά συνέπεια, η συζήτηση με τον Τεράστιο ήταν σε καθαρά φιλικό επίπεδο, σ' επίπεδο παρέας. Θα καταλάβατε, ότι έχουμε αντίθετες απόψεις, αλλά για πολλοστή φορά δεν κρύψαμε την άλλη, αντίθετη άποψη. Έτσι πρέπει, άλλωστε. Ελπίζω να την ευχαριστηθήκατε.

Το Σαββατόβραδο της πίκρας, ο Πέκχαρτ τρόλαρε δις: Πέτυχε δυο σεντερφορίσια γκολ. Ζήτησε ο ίδιος την μπάλα κι αφού τροφοδοτήθηκε σωστά πέτυχε  2/2, 100% επιτυχία. Κι έβγαλε και μια ασίστ 'πάρε-βάλε' στον Μάνταλο. Τουμπεκί όμως, στα social media. Στα λαγούμια όλοι τους. Όταν όμως θα χάσει το πρώτο τετ-α-τετ (όπως ο Μάνταλος π.χ.) θ' αρχίσουμε πάλι ... 'το σκουπόξυλο' κλπ. κλπ. Τέλος πάντων. Ας βάζει ο Τσέχος γκολ και τα υπόλοιπα δε μ' ενδιαφέρουν.

Μέχρι να δω ότι ο Μελισσανίδης έφερε πράγματι κανονικό προπονητή με βιογραφικό κλπ., όπως ακούγεται, δεν πιστεύω τίποτε. Θα περιμένω όμως. Απλά, προσθέτω ότι ο 'κανονικός' θα θέλει κι ένα μπάτζετ 20 μυρίων π.χ., όπως ο Σίλβα. Εκεί θα είναι τα δύσκολα. Κι όπως έχουμε δεχτεί όλοι μας, το θέμα δεν ήταν ποτέ οικονομικό αλλά βούλησης. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου