Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Παίρνει και τον Δ.Ο.Λ . ο Ιβάν Σαββίδης


Ο Ιβάν Σαββίδης θα δραστηριοποιηθεί, όπως φαίνεται, στον χώρο των media καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε σε συμφωνία και αναλαμβάνει τον ΔΟΛ. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρήκε τη χρυσή τομή με τις εμπλεκόμενες τράπεζες και τον Σταύρο Ψυχάρη και πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα πέσουν οι υπογραφές. Η ελεγκτική εταιρεία Grand Thornton ξεσκόνισε τα οικονομικά του Οργανισμού και πλέον ο Σαββίδης αναλαμβάνει τον έλεγχο και την ευθύνη διάσωσης του.

2 σχόλια:

  1. Αυτό ξανακούστηκε, πριν λίγες μέρες. Διόλου απίθανο, όπως τα 'κατάφεραν' στον ΔΟΛ. πρέπει να μάθουμε ότι ο Ιβάν θα παίζει ρόλο σε πολλά γρανάζια της χώρας. Τώρα, αν ακόμα 'ξεπλένει' όπως λένε κάποιοι.... Ο Θεός κι η ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν στέκομαι τόσο πολύ σε αυτό δηλαδή αν ξεπλένει ή όχι. Ειναι κάτι που κανέις δεν το ξέρει. Σημασία έχει οτι ο Σαββίδης ταίζει πολύ κόσμο στις επιχειρήσεις του και πολλές οικογένειες τρώνε ψωμι από αυτον. Στο ενδεχόμενο που ο Σαββίδης αποφασίσει να κατέβει στην πολιτική που για μένα αυτός είναι πιστεύω ο στόχος του, εκτός των μπαοκτζήδων που θα τον ψηφίσουν σίγουρα θα εξασφαλίσει ψήφους από τους εργαζόμενούς που είναι και το λογικό οπότε θα εκλεγεί. Ο χρόνος και οι πράξεις θα δείξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή