Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

361 καταστήματα 'ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ' μετονομάζονται σε 'ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'

Στον Σκλαβενίτη από την 1η Μαρτίου 361 καταστήματα της Μαρινόπουλος


Για την 1η Μαρτίου ορίστηκε ως η επίσημη πρώτη της λειτουργίας της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, η οποία θα απορροφήσει
το δίκτυο 361 καταστημάτων τηςΜαρινόπουλος. Αυτό αναφέρει επιστολή της διοίκησης της Σκλαβενίτης προς προμηθευτές σχετικά με τους κεντρικούς αποθηκευτικούς χώρους όπου θα πραγματοποιούνται οι παραδόσεις εμπορευμάτων.
Στην τελική ευθεία η ενσωμάτωση των καταστημάτων της Μαρινόπουλος στον Σκλαβενίτη

Από την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη της Σκλαβενίτης επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις εταιρείες, προκειμένου να υπάρξει προφορική ενημέρωση επί διαδικαστικών θεμάτων τροφοδοσίας των καταστημάτων, καθώς, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αλυσίδας στους προμηθευτές, «ξεκινάμε».

Οι επίσημες ανακοινώσεις επί της ολοκλήρωσης του deal – στον βαθμό που υπάρξουν – αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, καθώς μένει τυπικά η υπογραφή της συμφωνίας με τις τράπεζες για την επιπλέον χρηματοδότηση, αλλά και η οριστικοποίηση του κειμένου της μεταβίβασης.

Πάντως, ήδη σε ορισμένα υπερμάρκετ της πρώην Carrefour – όπως αυτό των Αμπελοκήπων ή του Αλίμου – γίνονται εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης προκειμένου να λειτουργήσουν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες σαν Σκλαβενίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Αμπελοκήπους, στο κτίριο Θων, λειτούργησε το πρώτο υποκατάστημα της Carrefour στην Ελλάδα.

Στον Αλιμο, δε, λειτούργησε το πρώτο υπερμάρκετ που είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα, το 1991, με την επωνυμία – τότε – Continent και πάντα υπό την «ομπρέλα» του Μαρινόπουλου.

Τα δύο αυτά καταστήματα είναι από τα πρώτα που θα εισέλθουν στη νέα εποχή Σκλαβενίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου