Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Σπέκουλα του ΠΑΟΚ για την Τετάρτη

Χτες το βράδυ ο μπαρμπα - Μίνος, έδωσε ένα ακόμα απ' τα γνωστά του σόου.
Μού έφτιαξε το βράδυ. 2 ήττες από την Α.Ε.Κ, στα καπάκια απ' τον Τελικό του έκατσαν βαριές. Κι έψαχνε πάλι να βρει. Ανακάλυψε πέναλτι.
3 φορές (κάποια στιγμή του έφυγαν τα σάλια...) είπε ότι το είπε κι ο Βασιλάκης. Βέβαια, ο Βασιλάκης δε μας είπε (μιλώ για τη φάση Σιμόες - Κρέσπο) πόσες φορές στην Ελλάδα δόθηκε τέτοιο πέναλτι. Σε οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ποτέ. Γιατί λοιπόν να δοθεί τώρα.
Είναι προφανές ότι στον ΠΑΟΚ άρχισαν μια σπέκουλα (όσοι είστε σπίτι, βάλτε απόψε στις 10 ΕΡΤ 3) η οποία θα συνεχιστεί κι απόψε. Με συνεργό του μπαρμπα Μίνου τον ελεεινό λαϊκιστή με το μουστάκι ( μου διαφεύγει τ' όνομά του). Απώτερος στόχος: Να φτιάξουν κλίμα και να έχουν καλή διαιτησία την Τετάρτη με το βάζελο. Εξακολουθώ να θεωρώ φαβορί τον ΠΑΟΚ για την πρωτιά. Γιατί και ο Νιόνιος ξαφνικά θ' αποκτήσει κίνητρο (που δεν είχε με τον ΠΑΟΚ κι ο νοών νοείτω...) με την Α.Ε.Κ και γιατί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι εκ προοιμίου φαβορί. Όμως ο ΠΑΟΚ το ματς με το βάζελο το φοβάται. Όχι τόσο για το ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος αλλά επειδή είναι ματς ειδικών συνθηκών. Και προσέχει για να έχει.
Τέλος πάντων: Επειδή επιμένω κανείς δεν παίζει μόνος του, ο Νιόνιος ρύθμισε τα φετινά πλέι οφ (πέρα απ' το κουτάκι μπίρας): Έχασε 2 φορές σε 3 μέρες απ' τον εκτός φόρμας ΠΑΟΚ κι έκοψε 2 και 3 βαθμούς αντίστοιχα από ΠΑΟ, ΑΕΚ. Μάλιστα της ΑΕΚ μπορεί να γίνουνε περισσότεροι.
Η ΑΕΚ οφείλει την Τετάρτη να κερδίσει τους ακατονόμαστους κι ό,τι έρθει απ' την Τούμπα...

ΥΓ: Σήμερα, εξέλειψε κι η τελευταία μου αχνή ελπίδα ότι ίσως υπάρχει ΑΘΑΝΑΣΙΑ. Αφού πέθανε  κι ο Μητσοτάκης, όχι ο θάνατος δε νικιέται ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Το λέω με λίγο χιούμορ μα το εννοώ. Από την άλλη, μπαίνεις Facebook και βλέπεις κακόγουστα αστεία κι έναν ατελείωτο οχετό για έναν πολιτικό που εννοείται ότι δεν πήγε την Ελλάδα πιο μπροστά αλλά δεν ήταν κι ο χειρότερος μεταπολιτευτικά. Και πάνω απ' όλα κάποιοι  δικοί του άνθρωποι, ακόμα και σ' αυτήν την προχωρημένη ηλικία που τον έχασαν,  είναι στενοχωρημένοι. Αμετροέπεια παντού. Πιο πολύ στο Facebook, τη στέρνα της ξερολίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου