Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μελισσανίδη πες μας τι θέλεις

Το φετινό καλοκαίρι θα σηματοδοτήσει πολλά πράγματα στις σχέσεις κόσμου ομάδας και διοίκησης. Το αν το γήπεδο θα είναι γεμάτο ή άδειο αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας κ. Μελισσανίδη.


 Η λέξη υπομονή έχει βγει από το λεξιλόγιο των οπαδών και φιλάθλων της ΑΕΚ. Εάν θέλει να έχει το γήπεδο γεμάτο και όχι μόνο στα ντέρμπι θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα μεταγραφικά με δυνατές και καλές λύσεις . Οποιοδήποτε άλλο πασάλειμμα την 31/8/2017 τελευταία ήμερα κλασσικά των μεταγραφών αποδεικνύει περίτρανα το οργανωτικό μπάχαλο στην ΠΑΕ. 

Να σας πω και κάτι..., όπου δεν υπάρχει σοβαρός μεταγραφικός στόχος όπου υπάρχει αποτυχία ή μεταγραφική αδυναμία λόγω περιορισμένου μπάτζετ ξαφνικά εμφανίζεται στις εφημερίδες ο ΣΚΟΚΟ ή το ΓΗΠΕΔΟ. Αλλά ειδικά ο ΣΚΟΚΟ παίζει σε κάθε Δεκέμβρη και Καλοκαίρι. Εδώ γελάνε. Αποκούμπι πάντα. Να σας θυμίσω κάτι ακόμη. Και δεύτερη θέση να πάρουμε ή παίρναμε έχει συνειδητοποίηση κανείς σας ότι δεν πάμε πουθενά μπροστά λόγω του rating στην UEFA? Ξέρετε που βρισκόμαστε και με τι ομάδες θα παίζαμε? Εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο να μπούμε σε ομίλους Europa League το σεντόνι κοιτάμε; Είδατε τι πάθαμε πέρυσι..

 Προσωπικώς πιστεύω ότι θα κινηθούμε σε χαμηλές πτήσεις και παίχτες Β και Γ διαλογής και στο τέλος μπορεί να πάρει και ένα όνομα ετών 34+ ΄ετσι για να ανεβάσει τον κόσμο. Πιστέψτε με δεν θα τσιμπήσει κανείς. Πρώτα μεταγραφές καλές , να ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου και μετά διαρκείας. Αλλιώς ούτε 5,000 χιλιάδες δεν θα χει. Πολλοι  βεβαία θα προτιμούσαν όπως και γω έναν καλύτερο προπονητή τύπου Μίτσελ. Ναι αλλά αυτό προϋποθέτει αυξημένο μπάτζετ κατά πολύ.

 Ο Χιμένεθ είναι ένας προπονητής του χεριού του Μελισσανίδη. Όταν εννοώ του χεριού σημαίνει ότι μπορεί να τον κάνει κουμάντο στα μεταγραφικά και να περνάει ο λόγος του. Σε μεγαλύτερης αξίας προπονητή δεν μπορεί να του βάλει φραγμούς για τα θέλω του. Γι αυτό ξαναλέω ότι ο Μελισσανίδης θα μας πει και να μας δείξει αν πρέπει και αν μας θέλει στο γήπεδο. Αυτός έχει το μαχαίρι και αυτός το καρπούζι του χρόνου.

 Τα ψέματα τελείωσαν και στέρεψαν για όλους. 

ΥΓ. Με μια λέξη φέτος η χρονια είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ 100% 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου