Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Το τελευταίο Καλοκαίρι του Μελισσανίδη

Ο Μελισσανίδης, από τις μέρες του Έρχόμαστε', έχει πιαστεί κορόιδο από όλους:
Ένας τυχάρπαστος δημαρχάκος δεν τον αφήνει τρία χρόνια να ξεκινήσει το γήπεδο.
Ο Ιβάν χωρίς να έχει

τη γηπεδική εμπειρία του Τίγρη, τού κάνει (διαιτητικά) πλάκα και του κλέβει ένα Κύπελλο.
Τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Για τον Τίγρη, αυτό είναι το Καλοκαίρι: Του 2017. Άλλο δεν υπάρχει. Ο κόσμος που υπέφερε το 2013 και 2014, έχει φτάσει στα όριά του. Περιμένει. Πράξεις. ΜΟΝΟ. Επί προσωπικού, ας πίνει τσίπουρα με τον Ρώσο. Όταν όμως πρόκειται για την ομάδα, επειδή αφορά την ψυχική υγεία μερικών εκατοντάδων χιλιάδων, το πράμα αγριεύει. Τελειώνουν τα τσίπουρα, Μελισσανίδη. Είσαι τεράστιο μέγεθος Τίγρη, και 3 χρόνια τώρα κατήντησες γατάκι. Και ξέρουμε ότι έχεις εγωισμό. Αλλά δεν τον εκδήλωσες ακόμα. Γιατί; αναρωτιέται ο κόσμος. Πρόσεξε: Όχι μόνο ο Αεκτζής αλλά κι ο βάζελος κι όλοι.
Ειλικρινά, δε μ' ενδιαφέρει τι θα γίνει στα πλέι οφ. Έχω ξαναπεί ότι τα σιχαίνομαι γενικά και κάποιος άλλος είπε ότι ανακαλύφθηκαν για να έρχεται στα ίσα του ο βάζελος (και για τη Νόβα προσθέτω).
Η υπομονή Μελισσανίδη χτύπησε ταβάνι. Ο κόσμος κουράστηκε. Περιμένει άμεσα:
Να τελειώνει η παρωδία με το γήπεδο. Όχι αόριστα. Να τελειώσει ΤΩΡΑ.
Να κάνεις επιτέλους 3-4 μεταγραφές επιπέδου Αραούχο. Όχι σε τρία χρόνια... ΤΩΡΑ.
Να μας αποδείξεις ότι θα μας παίζουνε τα κοράκια 50-50. Εμείς δεν είμαστε γαύροι ούτε του Νότου ούτε του Βορρά. Αλλά επιτέλους ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ένα σπαθάτο 50-50. Που δεν το είχαμε π.χ. ούτε σε ολάκερο τελικό Κυπέλλου που έβλεπε όλη η Ελλάδα.
Σού θυμίζω Μελισσανίδη ότι όταν σε καλοδεχτήκαμε για να γλιτώσουμε από ανύπαρκτες διοικήσεις, τ' όνειρό μας δεν ήταν λίγα χρόνια μετά, ούτε να παίζουμε με δανεικούς παίκτες, ούτε να μας κλέβει στην ψύχρα Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, ούτε να μην έχει ξεκινήσει το γήπεδο, ούτε να μας σφάζουν ενίοτε τα κοράκια, ούτε να έχουμε στον πάγκο μαθητευόμενους μάγους, ούτε να κάνουμε στα δικαστήρια αβάντες στον Ιβάν για να μας κλέψει την κούπα λίγες μέρες μετά.
Ξέρεις, αν δε γίνουν αυτά στο επόμενο δίμηνο, ο κόσμος θα σού γυρίσει την πλάτη. Και ξες, προσωπικά δεν είμαι απ' αυτούς που λένε 'Τον Μελισσανίδη και τα μάτια σας, γιατί μετά ποιος...'. Γιατί τέτοιον Μελισσανίδη δεν τον έχω ανάγκη. Κάποιοι βέβαια τον έχουν, για ίδιους  λόγους...

1 σχόλιο:

  1. Και μέσ την εβδομάδα θα υπογράψει ο υπουργός το φάκελο και θα βγει η οικοδομική άδεια. ....Και στο
    Πρώτο ματς των play offs θα πάρεις ένα πέναλτι που δε θα ειναι η κάνα offside η κόκκινη με κάνα νιονιο η μπαοκ στην έδρα μας και όλα καλά και η ζωή συνεχίζεται. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή