Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το ΠΑΟΚ - Α.Ε.Κ

Οι δυο ιστορικοί δικέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το 75ο Κύπελλο Ελλάδος, στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα μεταδοθεί σε ζωντανή, αποκλειστική μετάδοση στην COSMOTE TV, το Σάββατο 6/5 (20.30,COSMOTE SPORT 1HD).
Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα συναντηθούν για τέταρτη φορά σε τελικό του θεσμού, με την Ένωση να έχει το απόλυτο στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο, θα επιδιώξει να «σπάσει» την παράδοση.
Η πολυμελής αποστολή των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στον Βόλο από την Παρασκευή 5/5, προκειμένου να μας μεταφέρει όσα θα γίνουν παραμονή του τελικού. Οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με το COSMOTE SPORT 1HD, από τις 17.45 και να παρακολουθήσουν live και αποκλειστικά τη συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα μεταφέρει το ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα των φιναλίστ, ενώ στις 21.30 θα ξεκινήσει η εκπομπή “Ώρα Τελικού”. Οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα έχουν δίπλα τους τον έμπειρο προπονητή, Σάκη Τσιώλη. Μαζί θα αναλύσουν τους φιναλίστ και τον τρόπο που έφτασαν οι δύο ομάδες στον τελικό. Παράλληλα, οι ρεπόρτερ των ομάδων, Πάνος Μάλαμας και Μιχάλης Μελισσίδης θα μας μεταφέρουν τα νέα, μετά από τις τελευταίες προπονήσεις.

Μέσα από την κάμερα της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουμε τις αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών, Βλάνταν Ίβιτς και Μανόλο Χιμένεθ, θα δούμε παλαίμαχους παίκτες και των δυο “στρατοπέδων” και θα παρακολουθήσουμε πλάνα από τις ετοιμασίες για το μεγάλο παιχνίδι, εντός και εκτός γηπέδου.

Το Σάββατο 6/5, οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα μας περιμένουν από τις 17.00 στο COSMOTE SPORT 1HD, για την pre-game εκπομπή. Εκτός από τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του αγώνα, θα ακούσουμε και την ανάλυση από δυο θρυλικούς παίκτες των συλλόγων. Για τον “Δικέφαλο του Βορρά” θα μιλήσει ο Κώστας Ορφανός, ο οποίος , μεταξύ άλλων, είχε αγωνιστεί στον τελικό του 1978, που αφορούσε και πάλι στους φετινούς φιναλίστ. Ο Βαγγέλης Βλάχος, σκόρερ του αξέχαστου τελικού του 1983 και ο μικρότερος σε ηλικία αρχηγός της ΑΕΚ, που σήκωσε το Κύπελλο, θα μας δώσει κάθε λεπτομέρεια για την Ένωση.


Στο δεύτερο στούντιο των καναλιών COSMOTE SPORT, που θα έχει στηθεί μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα μας περιμένει ο Μιχάλης Τσόχος. Επίσης, θα ενημερωθούμε για την ατμόσφαιρα της προετοιμασίας, με εικόνες από τον Λευκό Πύργο και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 20.30, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα. Μετά την λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του νικητή, θα παραμείνουμε συντονισμένοι στην COSMOTE TV, καθώς η μαραθώνια μετάδοση, σε HD, θα συνεχιστεί με την απονομή, εικόνες από το κοντράστ των συναισθημάτων και με αποκλειστικές δηλώσεις προπονητών και παικτών. Όπως πάντα, θα γίνει η ανάλυση των καθοριστικών φάσεων, ενώ θα δούμε τι συμβαίνει εκείνη την ώρα σε Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια.

1 σχόλιο:

  1. Τραγική η επιλογή Παλομπαρινι. Δυστυχώς το θέμα του speaker στο cosmote tv sports είναι στα μείον τους. Εκεί έχουν θέμα σοβαρό. Μόνο ο Σωτηρακοπουλος τους σώζει στα ευρωπαϊκά θα έλεγα αν και έχει περάσει η μπογιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή