Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Πρώτα ο Γιόχανσον μετά ο Ανέστης , τώρα Βράνιες

Η ιστορία των ανανεώσεων παιχτών του ρόστερ της ΑΕΚ ξεκίνησε από το Γιόχανσον που από πέρυσι έγινε η προσπάθεια η ΑΕΚ να δέσει τον παίχτη με νέο συμβόλαιο. Αν εξαιρέσεις την ανανέωση του Μάνταλου υπάρχει μια στασιμότητα στα συμβόλαια που κρίνονται απαραίτητα. Φτάσαμε στο σήμερα που ο Γιόχανσον δίνει συνέντευξη και δηλώνει ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με την ΑΕΚ όσον αφορά για το αν θα ανανεώσει . Μετά βλέπουμε τον Ανεστη να σηκώνει μπαϊράκι όταν τον καλεί η ομάδα για νέο συμβόλαιο και να ζητάει περί τα 400.000ευρώ, ποιος ο Ανέστης. Τώρα σκάει ο Βράνιες που κάνει νερά γιατί κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά .
 
Δεν ξέρω αν η στάση που κρατάει η ΠΑΕ είναι σωστή η λάθος με το να εξαφανίζει από την αποστολή τους παίχτες γιατί διαφωνούν . Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτό που υπήρχε παλιά να χαϊδεύει παίχτες και μάνατζερ έχει τελειώσει . Όπως επίσης έχει τελειώσει το να χαϊδεύει παίχτες που πουλάνε οπαδηλικί, βλέπε Αραβίδης και τώρα Βράνιες.Φέρνεις πρόταση που να ικανοποιεί τον σ΄υλλογο και μας αδειάζει την γωνιά. Βέβαια αυτό εξαρτάται με ποιόν έχεις να κάνεις και την αξία του ποδοσφαιριστή και το αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα. Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν έχω δει ακόμη την απουσία του Γιόχανσον να γίνεται αισθητή.
 
 Είδα τον Μοράν που δείχνει με τις μπαλιές που έχει βγάλει στα ματς ότι το κατέχει. Για τον Ανέστη δεν το συζητώ καν. Πάμε στον Βράνιες που εδώ και καιρό ζεσταίνει τον πάγκο διότι απαιτεί νεο μεγαλύτερο συμβόλαιο. Σήμερα δεν πήγε προπόνηση λέει η πλευρά του παίχτη γιατί έχασε το αεροπλάνο. Εάν είναι να χαλάσει το κλίμα που υπάρχει τοτε στο καλό και παραδειγματική τιμωρία για να βλέπουν και οι επόμενοι.Επίσης η διοίκηση θα πρέπει να μεριμ΄νίση για την αντικατάσταση αυτών με μεταγραφές. Αυτά να τα δούνε και ορισμένοι από μας που τρέχουμε να αγκαλιάσουμε παίχτες που πουλάνε οπαδηλίκι βλέπε τον Βράνιες . Μπροστά στα λεφτά δεν υπάρχει φανέλα και σήμα. 

Χρωστάω κάτι για ένα σχόλιο που ήθελα να κάνω μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Χιμένεθ. Έγραψα στο Νονό για το πώς μπορεί ένας ξεροκέφαλος προπονητής να σου στερήσει τίτλους.

Δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμού σε αγώνες κύριε Χιμένεθ. Βάζεις του καλύτερους και καθαρίζεις το ματς και όχι να κάνεις δοκιμές. Μετά τα 3 γκολ βάλε όποιον θες. Το απέδειξε με την 11άδα με τα Γιάννινα. Οι παίχτες ήταν σε κακή μέρα αν εξαιρέσεις δυο τρεις. Ξεροκέφαλος λοιπόν και δεν το παίρνω πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου